La presentació de Mis Dos Vietnam, de Marc Caballer, va ressaltar l'estil sensible i filosòfic de la novel·la

Divendres Passat 8 de Julio va tindre lloc en la Casa de la Cultura de Puçol la presentació de la novel·la Els meus Dos Vietnam, de Marc Caballer Galcerá. El jove i independent escriptor de vint-i-quatre anys presentava eixa vesprada la que és ja la seua tercera novel·la autopublicada. Junt amb ell, i com a moderadors del col·loqui, es trobaven també els escriptors de Records de la Tempestat i Sempre Juntsment i Eternament Separats; Antonio López Marín i Mayte M. Marhuenda, respectivament.

Antonio López va ser qui va iniciar la presentació parlant de la novel·la i l'experiència que havia extret de la seua lectura. Mayte ens va parlar llarg i estés sobre l'autor i, finalment, el propi autor va dedicar unes emotives paraules d'agraïment i va parlar sobre el significat de la novel·la.

En Mis Dos Vietnam, un jove soldat anomenat Jack narra en primera persona les seues vivències en la guerra del Vietnam. A quaranta anys d'ella, l'autor pretén commemorar a les víctimes de la guerra amb esta narració melodramàtica, desoladora i, de vegades, apocalíptica, que ens fa sentir el fred de la guerra i una sensació agredolç final, l'objectiu de la qual és obrir els ulls i sensibilitzar el públic lector.

Eixa va ser, precisament, una de les idees que més es va reforçar a l'acabar la xarrada: la sensibilitat de l'estil i el profund vocabulari, encara que senzill, del que fa gala l'autor. La novel·la, que ell mateix cataloga de filosòfica o espiritual abans que bèl·lica o històrica, ja pot obtindre's en alguns dels establiments de la localitat.

Informa i fotos: Marc Caballer

657-Novela Marc Caballer-4 

19 Juliol 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres