Noves rampes garantiran una major accessibilitat en la zona sud de la platja de Puçol. Les obres han de finalitzar-se en un termini de dos mesos per a poder obtindre la subvenció

Les obres d'habilitació de rampes en la platja modificaran tots els encreuaments de la zona sud, des del carrer Neptú fins al barranc del Puig, amb la intenció de “dotar de major accessibilitat a la zona perquè tots la puguen disfrutar”, segons comenta Ana Gómez, regidora d'Urbanisme.

Amb un import de quasi 53 mil euros, finançats per la Diputació de València, les obres, que es van començar l'11 de juliol, han de finalitzar-se en un termini de dos mesos (fins al 12 de setembre) per a poder obtindre la subvenció. No obstant això, s'estima que conclouran a mitjan del mes d'agost.

L'àrea d'Urbanisme de l'Ajuntament desitja demanar disculpes als veïns per les molèsties que es van a causar en plena temporada estival, en la que la platja està molt concorreguda. “El termini que la Diputació ha establit per a la realització de l'obra és molt xicotet, i sentim que coincidisca amb els mesos d'estiu, però ens hem vist obligats a cenyir-nos a ell”, explica Ana Gómez, que considera necessari este procés perquè, els pròxims estius, la platja es trobe en perfectes condicions d'accessibilitat.

Informa: Irene Mollà |Fotos: Sergio Maestro

fotos face

648-rampas-accesibilidad-3

18 Juliol 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres