La gran família del futbol sala continua unida també a l'estiu

El Club de Futbol Sala Puçol es nega a posar punt final a una temporada brillant en l'esportiu, però extraordinària en allò humà. Per això organitza durant el mes de juliol el campus esportiu per a distintes edats, en el que la majoria són alumnes de l'escola… encara que està obert a tots els veïns. Pepa Deogracia resumix amb imatges i paraules com es viu el futbol sala a l'estiu, amb piscina, sanfermins i moltes sorpreses.

 Un any més, el campus de fútbol Sala esgota les seues places al poc d'obrir les inscripciones: A finals de maig ja estaven totes les places cobertes. Enguany, a més, hem ampliat horarios: De 9 a 13 L'habitual, de 9 a 14 i de 9 a 15 amb dinar, amb la qual cosa aspiràvem ajustar-nos a les necessitats de cada família. 

En total 125 xiquets que disfruten un any més amb nosaltres, amb jocs, multitud d'esports i activitats com la del 7 de setembre, San Fermín, en el que s'ha celebrat un particular tancament en la pista poliesportiva...

I, com sempre, cada jornada acaba amb un capbussó en la piscina.

Amb esta variada proposta i algunes propostes que encara no podem desvelar, este club aconseguix que any rere any siguen més els xics i xiques que volen compartir amb nosaltres estos dies de calor i desconnectar de tot.

Una altra novetat d'enguany són les camisetes que hem regalat a cada un dels xiquets del campus gràcies a la col·laboració de Cefires i un col·laborador anònim, als quals des d'ací els volem agrair que recolzen este projecte i en especial al nostre club, que creix dia a dia gràcies a ells i molts com ells.

Informa i fotos: Pepa Deogracia

fotos face

fotos face

645-campus futbol sala-3

 

18 Juliol 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres