Sesderma col·loca la primera pedra de la seua nova seu en el polígon de la Murta

Laboratorios Sesderma ha col·locat este matí la primera pedra de les seues noves instal·lacions en el polígon de la Murta, a Puçol. Davall una gran carpa, el fundador de l'empresa dermocosmètica, el Dr. Gabriel Serrano, ha rebut les autoritats del municipi i de la província, entre elles, el director general d'economia, Francisco Álvarez. Enric Esteve assegura que “és un dia important per als puçolencs perquè este projecte generarà una expansió comercial que crearà molts llocs de treball, directa i indirectament”.

Després de més d'un any buscant un lloc “pròxim al Mediterrani, a la muntanya i també rodejat d'horta, per a no perdre el valor valencià i familiar dels productes”, els directius de Sesderma van decidir que la ubicació ideal per a la seua nova seu seria el sector terciari La Murta de Puçol, municipi a què esperen portar “molta vitalitat que sorgix de l'amor i la passió per este projecte”, segons explica Gabriel Serrano, president de la companyia: “Una empresa ha de generar diners, però també benestar, mantenint un compromís social, econòmic i mediambiental”.

L'obra, que suposa una inversió de prop de 6 milions d'euros, comptarà amb un centre d'I+D que constituirà una planta sencera de 600 metres quadrats, així com la seu també comptarà amb 4.400 m² d'oficines, 1200 m²  de zona productiva de la part cosmètica i 4500 m²  de planta sanitària, perquè la medicina “requerix una investigació diària, no sols per a viure més anys, sinó per a viure'ls amb qualitat”, assegura Gabriel Serrano. Un magatzem de 2700 m², un amfiteatre i un gran pàrquing per als treballadors també formaran part d'estes infraestructures.

Després de l'explicació del projecte davant de tots els presents, el Dr. Serrano, l'alcalde de Puçol i el director general d'Economia, Francisco Molina, han procedit a soterrar l'urna que contenia diversos objectes simbòlics: la primera pedra de la construcció, diversos exemplars del Noticies de Puçol, un pergamí commemoratiu firmat per l'alcalde, un dels últims productes desenvolupats per Sesderma, una bandera de Colòmbia –lloc d'origen del fundador– i una palometa que representa a tal país i a una companyia que “vola lliure, que creix i que viatja per distints llocs i països”, segons el fundador.

Sesderma, amb 27 anys d'experiència apostant en I+D i en nanotecnologia, i operant en més de 40 països, busca fomentar el desenvolupament local per mitjà de la formació i inserció laboral de persones desocupades. L'alcalde de Puçol, Enric Esteve, assegura que una empresa de gran expansió com ho és Sesderma impulsarà l'economia i ajudarà a reduir la desocupació del municipi i proximitats: “Estic molt agraït per la decisió que han pres els directius d'instal·lar la seua nova seu ací, i espere que estiguen per molts anys”.

Informa: Irene Mollá |Fotos: Sergio Maestro

fotos face655-primera-piedra-sesderma-2

14 Juliol 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres