Caxton College oferix 30 beques als alumnes de Puçol per a “divertir-se en anglés” en un curs d'estiu

Les beques oferides pel col·legi britànic, en col·laboració amb l'Ajuntament de Puçol, es dirigixen a alumnes de 1r a 5t de Primària. Es tracta de cursos d'estiu en anglés perquè els estudiants disfruten, durant tota la jornada, d'un ambient internacional al juliol i agost, mentres practiquen la llengua amb professors natius.

Els alumnes combinen classes d'anglés diàries intensives amb un extens palmito de tallersartísticos i esportius entre els que destaquen activitats relacionades amb el futbol, escacs, bàsquet i arts escèniques. El col·legi aconseguix així un marc lúdic propi de l'estiu en què la diversió es combina amb l'aprenentatge de la llengua britànica amb professors natius en un marc escolar multicultural.

Després de les classes, tots els dies els alumnes disfruten d'un temps de bany en les diferents piscines del col·legi. També poden triar entre els camps de futbol, tenis, bàsquet i atletisme en anglés, impartits per entrenadors britànics titulats. El teatre, la música i l'art adquirixen a més un destacat protagonisme en l'activitat diària dels alumnes.

Per a més informació sobre els cursos, visita la web: caxtoncollege.net

Informa: Caxton College i Irene Mollá | Foto: Caxton College

13 Juliol 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres