Obert el termini d'inscripció de la subvenció per a la contractació de persones amb diversitat funcional

Les empreses del municipi ja poden inscriure's en les ajudes per a la contractació de persones desocupades amb certificat de diversitat funcional. Promoguda per l'Àrea de Benestar Social en estreta col·laboració amb l'Agència d'Ocupació de Puçol, la subvenció es dirigix per primera vegada a totes les empreses. El termini romandrà obert fins al 30 de setembre.

Fins ara, les bases de contractació estaven orientades a empreses catalogades com a centres especials d'ocupació els treballadors de les quals són, majorment, persones amb diversitat funcional. No obstant això, segons explica la regidora de Benestar Social, Mar Mazo, per a este últim trimestre s'ha considerat obrir esta subvenció a totes les empreses, perquè “açò suposarà que estes persones tinguen més oportunitats d'accedir al món laboral, independentment de l'activitat de l'empresa”.

D'esta manera, qualsevol empresa o entitat amb personalitat jurídica pròpia pot inscriure's en la subvenció per a la contractació de persones desocupades que complisquen els requisits següents: estar inscrites en el SERVEF i posseir el DARDE actualitzat fins a la seua contractació; estar empadronades en el municipi i aportar un certificat de minusvalidesa de, almenys, un 33 %, acreditat per mitjà de certificació expedida per l'administració competent.

Les ajudes seran de 900 € per contractes a jornada completa amb una duració mínima de tres mesos.

Per a inscriure's, caldrà acudir a l'Ajuntament de Puçol abans del 30 de setembre; dia en què es tanca el termini d'inscripció.

El criteri de valoració de les empreses inscrites es basarà en l'orde d'arribada en el registre d’entrada de l'ajuntament fins a esgotar el crèdit disponible per a les ajudes.

Informa: Mar Mazo i Irene Mollà |Foto: Sergio Maestro

11 Juliol 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres