Després de tretze anys junts, es graduen els alumnes de Secundària del col·legi Virgen al Pie de la Cruz

Divendres passat 1 de juliol es va celebrar l'últim acte oficial del curs en el centre concertat Virgen al Pie de la Cruz i, també, l'últim acte per a molts alumnes que van començar la seua estada en el col·legi quan tenien 3 anys i descobrien això de l'educació en les aules d'Infantil i ara, 13 anys després, han cobert la Primària i la Secundària a penes canviant de pis, no de lloc. És normal que algun s'emocionara en este acte d'entrega de diplomes i, en molts casos, de despedida d'un ampli grup, per a iniciar cada un un camí distint.

La graduació va estar dividida en dos parts. En la primera, els alumnes van anar presentant-se en parelles o trios, encara que, com és habitual en el centre, cada un no parlava de si mateix sinó del seu company. Un bell gest i una oportunitat per a recordar els bons moments viscuts junts.

Esta primera part va finalitzar amb les paraules del director, Vicente Durbá, i del representant dels pares dels alumnes.

La segona part va ser l'entrega de diplomes de mans del director i de la seua tutora en Secundària, Elvira Ruiz. Una foto de família va posar punt final a l'activitat oficial en el centre… després va arribar l'hora del sopar, la festa, les despedides.

Informa: Sabín | Fotos: Pau Díaz

fotos facefotos face

640-acto-graduacion-2

07 Juliol 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres