“Estiu Voramar” oferix al juliol i agost un àmplia programació per a tots els públics en la platja

Divendres passat, 1 de juliol, va començar la programació d'actes culturals, festius, d'oci i esportius en la platja de Puçol, que s'estendran al llarg dels mesos de juliol i agost davall la marca Estiu Voramar. En esta ocasió la novetat és que l'hissat de les banderes Blaves, Q de Qualitat Turística i Qualitur es va realitzar a la vesprada en la plaça Rosa dels Vents i, a continuació, un concert a càrrec del grup local Jazztem va permetre disfrutar de la primera mostra d'un estiu distint.

Com en edicions anteriors, la programació d'EstiuVoramar s'agrupa per blocs temàtics dedicats a distints tipus de públic o, senzillament, per a disfrutar en funció del que en cada moment li abellisca a cada u.

Per a obrir boca va ser la proposta del divendres 1 a la vesprada, amb l'hissat de les tres banderes que ondegen des de fa anys en la platja per la qualitat de les seues aigües, arena i servicis. Al finalitzar, un dels nous grups de l’Ampli l'associació local de músics) Jazztem, va oferir un concert en la plaça Rosa dels Vents.

Per als amants de l'esport, l'Ajuntament de Puçol ha programat este estiu dobles sessions tots els dies laborables: de 9.30 a 10.30 pels matins i de 20.00 a 21.00 hores a la vesprada, la plaça Rosa dels Vents és l'escenari de classes gratuïtes d'aeròbic, aerollatins, yoguilates, tai-txi i zumba… una oportunitat excel·lent per a mantindre's en forma també a l'estiu.

Per als més menuts dos ofertes: els tallers infantils per a reciclar amb els cinc sentits i una jornada especial d'esports dirigits.

Per als jóvens, la celebració de 19 anys de vida de l'associació de músics l’Ampli que, com a preparació del seu 20 aniversari oferix este mes d'agost un concert especial en la platja en què prometen moltes sorpreses.

Per als cinèfils, tres projeccions cinematogràfiques amb la brisa del Mediterrani, a les 22 hores, gratuïtes naturalment: San Andrés, una d'aventures amb terratrémols; Blue Jasmine, que es projectarà en valencià, una amarga reflexió de Woody Allen sobre la vida en parella; i Els Minions, una divertida visió d'estos simpàtics personatges nascuts a l'ombra de Gru, un individu que ja és el vilà favorit de molts xiquets.

I, en definitiva, per a tots els públics, el mercat solidari a favor de Tomás Esteve; el mercat medieval a mitjan agost, amb cavalls, titelles i tot tipus de propostes d'una altra època; el sopar popular organitzat en col·laboració amb l'Associació Falla La Marjal, que també proposa entre les seues festes activitats com la discomòbil o una nit de varietats.

Una àmplia programació que permet combinar el sol i l'arena amb els seveis que oferix l'Oficina de Turisme (entre els que destaquen este estiu el préstec de llibres i de bicicletes per a disfrutar de la platja d'una altra forma), els passejos per una zona protegida com la Marjal dels Moros, les visites culturals, el descans, el relax… en definitiva, Estiu Voramar, la forma ideal de disfrutar d'una platja de bandera.

Informa i fotos: Sabín | Disseny cartell: Sento Pascual

logo pdf Programació Estiu voramar 2016

fotos face

587-estiu-voramar-programa

 

06 Juliol 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres