Novetat en la platja: Puçol Bici se suma a la resta de servicis gratuïts

Des del dilluns 1 de juliol està oberta l'Oficina de Turisme situada en l'Espai Voramar (junt amb la plaça Rosa dels Vents). A més de qualsevol tipus d'informació turística i del servici Biblioplaya, préstec de llibres per a llegir en l'arena, este estiu l'oficina oferix una novetat per als usuaris de la platja: Puçol Bici, o el que és el mateix, el préstec de bicicletes per a passejar al llarg del dia. Tots els servicis són gratuïts.

D'esta manera, turistes de la platja, càmpings, contornada o, inclús, veïns de Puçol, s'animen cada vegada més a acudir al punt d'informació turística, disponible durant matins i vesprades durant tota la setmana, per a organitzar diferents plans per la zona, però també pels pobles d'al voltant o a València: el Bioparc i la Ciutat de les Arts i les Ciències són els punts d'oci més recomanats per als que no els han visitat encara.

A més, Biblioplatja, el servici de préstec de llibres, oferix al ciutadà (siga o no de Puçol) la possibilitat d'inscriure's i disfrutar del llibre triat durant 15 dies.

La novetat d'enguany és el nou servici de préstec de bicicletes: depositant un resguard de 50 €, el ciutadà disposa de tot el dia (fins a les 19.30 hores que tanca l'Oficina de Turisme) per a circular amb total llibertat i sense limitació d'espai. Aquells que no coneguen rutes o zones pròximes agradables per a anar d'excursió poden preguntar en el mateix punt d'informació.

L'oficina rep visites del públic tots els dies de la setmana, de 10 a 14 i de 17 a 20 hores (els diumenges romandrà oberta únicament al matí).

Informa: Irene Mollá | Fotos: Sabín

fotos face

611-oficina-turismo-3

04 Juliol 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres