L'institut de Puçol rep el Premi Nacional de Convivència de mans de Marcial Marín

El passat dia 30 de juny va tindre lloc, en l'Auditori Nacional de Madrid, l'acte d'entrega de diplomes als centres premiats pel Ministeri d'Educació durant el present curs escolar, entre ells l'Institut d'Educació Secundària de Puçol, que va rebre el Premi Nacional de Convivència.

La directora de l'IES Puçol, Pilar Millán, va rebre de mans del secretari d'estat d'Educació, Marcial Marín, el Premi Nacional al Foment de la Convivència. El missatge particular del secretari d'estat, simultani a l'entrega del diploma, va ser de felicitació a l'institut de Puçol per la labor realitzada en favor de l'èxit escolar, al mateix temps que va recolzar la continuïtat de projectes com este, ja que suposen un important avanç per a la qualitat educativa.

La directora de l'institut va acudir a l'esdeveniment acompanyada pel secretari del centre i professores de l'equip de convivència.

Pilar Millán manifesta sentir-se “molt satisfeta pel treball que s'està realitzant en el centre, ja que durant els últims anys s'ha aconseguit incrementar notablement el nombre de professors que participen en projectes educatius, especialment en el relacionat amb la gestió de la convivència, aspecte que afavorix la implementació d'altres propostes innovadores. Així mateix, el reconeixement d'esta gestió per part de les autoritats educatives suposa un al·licient per a continuar treballant en la millora de la qualitat de l'ensenyança i elevar el prestigi de l'educació pública”.

Informa i fotos: IES Puçol

620-premio-nacional-ies-3

04 Juliol 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres