El Col·lectiu de Dones tanca el semestre amb una mostra dels seus tallers

Una exposició de ceràmica, pintura i bijuteria servix per a clausurar este primer semestre de l'any a les més de 360 sòcies del Col·lectiu de Dones de Puçol. La mostra s'ha inaugurat dimarts per la vesprada en La Barraca, amb la presència de la regidora Mar Mazo, i es podrà visitar durant tota la setmana. Després del treball de Mari Carmen Cortés i les seues alumnes, la directiva ja treballa en les activitats culturals que organitzaran a partir de setembre… després del gran viatge de l'estiu: Romania, amb els Carpats i Transsilvània, en el que participaran 30 sòcies.

Sota la direcció de la professora Mari Carmen Cortés, un total de 8 sòcies han sigut fidels al curs complet de ceràmica i pintura, encara que per a ampliar horitzons i evitar la monotonia, cada un cert temps s'han organitzat altres tallers puntuals, que enguany han sigut de bijuteria i de sabons.

És un taller ja consolidat que està tenint molt bona acceptació, com podem comprovar en l'exposició que s'exhibix en La Barraca esta setmana final de juny”, explica Rosa Fernández, la presidenta del Col·lectiu de Dones. “Els tallers, les contínues excursions i visites culturals, les dinars i berenars, els balls, la trobada de bolilleres i eixe gran viatge que organitzem tots els anys són la clau de l'èxit d'esta associació: oferim el que a nosaltres, les dones, ens agrada disfrutar i seguint fidels a este principi enguany hem tornat a batre el nostre rècord de sòcies, superant les 360 veïnes”.

Oferir exactament el que a elles mateixes els agrada, una cosa tan fàcil de dir com difícil d'aconseguir de vegades, sobretot si tenim en compte que a penes paguen 10 euros de quota anual i molts dels actes (sobretot berenars i dinars acompanyades de balls) són gratuïtes per a totes.

El secret està a aplicar una economia d'empresa: administrar bé els ingressos, invertir-lo tot en les sòcies, amb activitats atractives i, de forma puntual, sorprendre-les amb viatges inesperats o projectes nous”, finalitza la presidenta.

Seguint esta línia, este primer semestre de l'any hi ha hagut visites culturals a València, xarrades informatives, el dinar de les sòcies, el berenar d'estiu, l'exposició dels tallers i, este estiu, el viatge a Romania, amb especial atenció als Carpats i Transsilvània.

De tot això van fer balanç el dimarts 28 de juny en l'Espai Social La Barraca, al mateix temps que intercanviaven detalls amb la regidora Mar Mazo i amb la professora Mari Carmen Cortés, donant bona compta d'un apetitós berenar, en un ambient familiar i festiu, en el que el tema habitual era com de bé se'l van a passar este estiu a Romania… encara que això de passejar per Transsilvània mejor fer-ho en els llargs dies del càlid estiu i a plena llum del sol: no cal oblidar que és la terra d'un cert… Drácula.

Informa i fotos: Sabín

fotos face

609-exposicion-talleres-1

29 Juny 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres