Huit jóvens en el programa de cooperació internacional a través de les fundacions TAI i Olvidados

Dins de la Convocatòria d'ajuda a Projectes de Cooperació Internacional (coneguda com a ajuda del 0,7%), que cada any elabora la Regidoria de Benestar Social, l'Ajuntament de Puçol desenvolupa el programa de subvenció als treballs de col·laboració que distints jóvens cooperants han plantejat a través de diversos projectes internacionals: enguany són huit jóvens que treballaran a Nepal i Grècia.

En el present exercici esta ajuda s'explicita per mitjà de la fórmula de conveni amb cada una de les dos ONG que articulen els treballs dels voluntaris: la Fundació TAI (Treballs per a l'Ajuda a la Infància a Nepal) i la FundacióOlvidados (projecte d'ajuda directa a refugiats a Grècia i Albània).

En total són 8 jóvens els que han obtingut enguany l'ajuda del nostre municipi per a portar avant les tasques solidàries en els seus respectius projectes, ajuda que ascendix a un total de 6.000€.

Com a condició prèvia a esta ajuda, cada un dels voluntaris deurà formar-se amb la ONG que gestiona el projecte amb què posteriorment col·laborarà, així com realitzar 100 hores de voluntariat social en els serveis socials municipals.

Informa: Àrea de Benestar Social | Fotos: Pau Díaz

fotos facefotos face

595-convenio-fundacion-olvidados-2

27 Juny 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres