Les dotze hores de tenis inclouen una exhibició de nivell internacional amb Marc Durà i Andrea Plantada

De les distintes activitats esportives que s'organitzen al finalitzar el curs, potser les 12 hores de tenis del Club de Tenis Puçol, celebrades el 18 de juny, siguen les més completes: per a començar, no sols de tenis viu l'aficionat, així que pàdel, frontenis, ping-pong i piscina completen l'oferta; a més, l'oci es pot ocupar amb altres alternatives, com els jocs de taula; i parlant de taules, prohibit arribar tard al dinar conjunt en el bar del poliesportiu… I si després toca parxís o sesta, que cada u trie, per tal d'arribar a l'exhibició de Durà i Plantada i a l'entrega de premis final. Un menú francament apetitós.

Amb l'èxit de participació assegurat, a l'haver-se inscrit 150 alumnes de l'escola i el club, entre xiquets i adults, la jornada dedicada a les 12 hores de tenis, organitzades pel Club de Tenis Puçol, es va desenrotllar com estava programat.

El matí va començar amb el repartiment de camisetes a tots els participants i l'inici dels tornejos de tenis, frontenis, tenis de taula i pàdel. A les 12 del migdia va haver-hi torn de piscina per a aquells que necessitaven un capbussó abans del menjar, que es va celebrar a les 14 hores en el bar del poliesportiu.

A la vesprada, una competició de parxís va ajudar a passar l'hora de la sesta en la gespa, mentres les partides continuaven en les distintes pistes.

A la gran festa del tenis local es van sumar dos jugadors que ja són història en el Club de Tenis Puçol: Marc Durà i Andrea Plantada.

Ambdós van començar jugant junts en el club i tenen una trajectòria reconeguda en les pistes. Hui, Marc és professor de l'escola. I Andrea acaba de tornar del seu primer curs en una universitat dels Estats Units, on té una beca per a estudiar i jugar al tenis.

Junts van delectar el públic que es va congregar entorn de la pista disfrutar d'estos dos jóvens mestres.

La vesprada es va tancar amb un berenar a la que estaven invitats tots els assistents, gentilesa del club, i l'entrega de premis en totes les categories, tant les oficials (tenis, frontenis, pàdel…) com les que se sumen cada any (parxís, sense anar més lluny), en la que a més dels representants del Club de Tenis Puçol va estar presente el regidor d'Esports, Xavi Alcácer.

Informa i fotos: Sabín 

fotos facefotos facefotos facefotos face574-marc dura-y-andrea plantada

21 Juny 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres