Pepe Claramunt i el futbol base aposten per la solidaritat amb els discapacitats

El torneig solidari que organitza Pepe Claramunt en els últims anys ha canviat en esta edició de dates, traslladant-se a juny, i de col·laboradors, amb l'entrada de la Unió Esportiva Puçol, però el que no ha variat és el destinatari dels ingressos que genera l'esdeveniment (l'Associació de Discapacitats de Puçol, ADIS) ni, per descomptat, la qualitat dels equips participants: este matí han desfilat pel camp municipal el Vila-real, Vinarós United, Rafelbunyol i… la UD Puçol.

Pepe Claramunt, fidel al seu costum d'organitzar l'esdeveniment i després romandre el més discretament possible en l'ombra, mentre els protagonistes ixen al terreny de joc, va reconèixer mentre es disputava la final que la col·laboració de la UD Puçol enguany ha sigut fonamental per a traure avant un torneig d'aquest tipus, com ja succeïra en anys anteriors amb la falla Hostalets.

A nivell esportiu, les semifinals d'este torneig de futbol 8 aleví les van disputar Vinarós i UD Puçol (imposant-se l'equip de Castelló per 5-2) i Vila-real enfront de SAN José (nova victòria castellonenca, esta vegada per 3-0). Així que la final es va celebrar entre els dos equips vinguts de la província de Castelló.

La primera part va ser molt igualada, finalitzant amb empat a zero. Però en el moment que el Vila -real va marcar el primer, el Vinarós United es va afonar… arribant a un resultat final de 7-0.

L'acte de l'entrega de premis va comptar amb algunes sorpreses per als participants i també per als organitzadors.

Pepe Claramunt va rebre un submarí groc de part del Vila-real, un detall per comptar amb ells per al torneig. A més el porter de l'equip campió es va portar el trofeu al millor porter que era una camiseta d'Iker Casillas firmada per tots els jugadors de la Selecció Espanyola.

A continuació, l'alcalde Enric Esteve, el regidor Xavi Alcácer i el president de la UD Puçol, Vicente Bosch, van ser els encarregats d'entregar els trofeus als quatre primers classificats: San José, UD Puçol, Vinarós United i Vila-real, que es va alçar amb els tres premis més importants, pichichi, zamora i campió per equips.

Ha sigut un èxit d'organització i han acabat tots els clubs participants molt contents amb el torneig, amb la paella a què hem invitat a tots i amb el tracte rebut”, explicava Pepe Claramunt al finalitzar esta sexta edició del torneig. “Si a això unim que l'horari s'ha respectat, només ens queda agrair la seua entrega a la UD Puçol i als patrocinadors d'este torneig solidari, la recaptació de la qual va íntegra per a l'Associació de Discapacitats de Puçol”.

Informa i fotos: Sabín 

fotos facefotos facefotos face

575-campeon-villarreal

21 Juny 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres