Capbussó dels senderistes de Puçol en els tolls de Quesa

A punt de finalitzar la temporada, el Grup de Senderisme Puçol es va desplaçar este passat diumenge a la localitat de Quesa per a passar una jornada amb bany, on el protagonista va ser la inactivitat del grup, que va donar pas a la diversió i el refrescant capbussó en el riu Grande, on els tolls de Quesa han sigut els verdaders protagonistes.

L'enclavament és espectacular, la “pega” és que a causa del període continu de poques precipitacions que ens assola, el principal element, l'aigua, no “botava” de toll en toll i només ens vam poder conformar amb un abellidor bany en el toll del Doll, que queia molt debilitat.

Puntuals com sempre, a les 7.30 vam eixir des de Puçol en microbus un total de 34 senderistes, més dos vehicles que ens van acompanyar en esta jornada; en total 43 veïns, sens dubte tot un èxit de participació.

La jornada va començar amb un xicotet passeig per a aquells que no perden l'oportunitat de caminar per sendes i ens vam dirigir pel PR V-203, fins al toll Negre passant per la cova del Carbó, un abric natural.

Després d'un merescut bany, el grup es va traslladar fins a un restaurant de la localitat, on ens esperava una degustació del gaspatxo manxec a l'estil de Quesa, que per cert vos recomane…

Ens veiem en el sopar de la platja el pròxim 1 de juliol, última jornada del grup senderista esta temporada.

+ Info: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Informa i fotos: Paco Ramírez | Coordinador del Grup de Senderisme Puçol

fotos face586-charcos-de-quesa-4

21 Juny 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres