L'Associació Cultural i Fallera Antiga Muralla presenta davant de la seua comissió els monuments de 2017

En el seu interés per a aconseguir que la festa fallera no es limite només a la segona setmana de març, i omplir el calendari anual d'activitats culturals i socials, tant per a fallers com per a veïns de Puçol, l’Antiga Muralla inicia el mes de juny amb un acte nou per a la comissió: la presentació dels monuments.

El diumenge 12 de juny, a les 13 hores, va tindre lloc en el casal de la Falla Antiga Muralla la presentació i explicació dels monuments, tant gran com infantil, que adornaran els carrers el pròxim mes de març.

Ernesto Cimas, monument gran, i Manolo Rubio, infantil, repetixen com a artífexs de les obres d'art que ompliran els carrers del Barri.

Isabel Ribelles, fallera major, junt amb el president infantil Miquel Abuja i Sergio Caballer, president de la comissió (Alicia Alfonso, fallera major infantil no va poder estar present), van acompanyar en la mesa al representant dels artistes, Quique Fuster, qui va detallar a tot el grup presente els esbossos i maquetes dels monuments de 2017, davant d'una comissió que va quedar molt contenta amb el que van veure.

Posteriorment, unes paelles van servir per a fer este dia més festiu si és possible. Prop de 100 persones van omplir el carrer Morvedre.

Per a finalitzar la jornada, una Junta General en què es van presentar novetats i reformes, així com la presentació del calendari d'activitats.

L'Antiga Muralla sobrepassa ja els 200 socis. Una comissió que encara no ha complit 10 anys i a la que li queda molt per contar.

Informa i fotos: Comissió Antiga Muralla

fotos face

557-monuments-antiga-2

13 Juny 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres