Article del PSOE del mes de maig: “15.000 euros per a ocupació”

Este és l'article del PSOE de maig, titulat 15.000 euros per a ocupació.Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

A ningú el sorprendria que estes esbosses estigueren dedicades al nou període electoral. És més, per qüestions d'interés polític a nosaltres els socialistes ens hauria d'importar el fet de relatar tot allò que s'ha aconseguit per un partit com el nostre, amb més de 130 anys d'història que el sustenten i li emparen, però no, no és el cas ni així ho anem a relatar, saben per què?

Fa tan sols 6 mesos que ens vam dirigir a les urnes per a triar un nou govern i es va fracassar en l'intent de donar-li un gir a les polítiques del nostre país. És i era necessari que els protagonistes del canvi fóssem les persones, la gent de peu que ha patit i està patint els avatars més inhòspits d'una crisi econòmica que ens va arrasar i va deixar moltes persones amb els seus somnis i el seu futur frustrats. Qui no haja volgut que així siga, que ocasione amb les conseqüències.

Mentrestant, els Socialistes de Puçol ens vam integrar en l'equip de govern del nostre poble perquè ens creiem en l'obligació de millorar la vida dels nostres ciutadans i ciutadanes. És el nostre haver d'aportar el nostre gra d'arena, com per exemple destinar més de 15.000 euros, com a incentiu, a les empreses del nostre municipi per a la contractació de gent en desocupació, o la creació d'una borsa social d'ocupació per a oferir l'oportunitat a molts dels nostres veïns i veïnes d'inserir-se en el món laboral.

Un equip de govern que continua pensant a millorar el nostre sistema de transport públic, amb la instauració de línia de bus al centre d'especialitats de Sagunt i a l'Hospital o estar a l'avantguarda en el procés d'adaptació a l'Administració electrònica i la transparència.

Hem iniciat una de les campanyes més agressives en la lluita contra la plaga del mosquit tigre, en col·laboració amb els nostres pobles veïns i la Generalitat Valenciana, amb tractaments mensuals de totes les zones considerades perilloses o reservori de cria d'este insecte.

Una llarga llista d'accions que, a poc a poc, esperem porten als nostres veïns i veïnes, en estos 3 anys que queden de legislatura, a trobar-se un poble agradable on viure, perquè, que ningú es porte a engany, açò no ha fet més que començar i no pensem descansar ni un minut, perquè per a manar i gastar ja van estar altres i per a vendre fum... En fi, que ens van triar per a treballar pel nostre poble i no pararem mai de fer-ho.

Una opinió del Grup Municipal Socialista.

09 Juny 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres