Al juliol, l'Escola d’estiu incorpora un servei de menjador com a gran novetat d'esta edició; si estàs interessat recorda que el termini d'inscripció a través de la seu electrònica s'obri el 9 de juny

Del 9 al 13 de juny està oberta la inscripció a través de la seu electrònica per a 200 places en l'Escola d’estiu, que enguany se celebra de l'1 al 29 de juliol. A més, hi haurà un segon termini del 15 al 17 de juny, per a 150 inscripcions presencials en l'Espai Social Martínez Coll. Poden participar els alumnes que han cursat de 1r d'Infantil a 6t de Primària i el preu per l'escola és de 40 euros. A més, els interessats a assistir al menjador hauran de pagar un suplement de 95,55 euros.

L'escola d’estiu va ser la primera organitzada per l'ajuntament i amb el temps s'han sumat al projecte servicis semblants en nadal i pasqua, és a dir, en els períodes en què els alumnes tenen vacacions i els seus pares, si han de continuar treballant en eixes dates, poden tindre dificultats per a deixar els seus fills d'infantil i primària en un lloc on disfruten, aprenguen i siga un lloc de confiança.

Este mateix objectiu s'amplia enguany a l'incorporar el servei de menjador de 13.30 a 15.00 hores en els col·legis Lluís Vives i La Milotxa, on estaran realitzant les activitats programades els alumnes de primària i infantil al llarg de tot el matí.

Si encara no saps quin és la millor manera de combatre la calor este estiu, pren bona nota: de l'1 al 29 de juliol, Escola d’estiu.

Informa: Sabín Disseny cartell: Sento Pascual Fotos: Sergio Maestro

sede electronica 1

07 Juny 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres