Amb taurines maneres, Inma Vílchez aconseguix unir a les cinc comissions de Puçol en un concert històric

Inma Vílchez va aconseguir dos fites històriques dissabte passat, 4 de juny, a l'Espai Jove: d'una banda, és la primera vegada que les cinc comissions taurines de la població unixen esforços per a organitzar un acte conjunt, en este cas un concert "aflamencado"; d'una altra, probablement és la primera vegada que una activitat comença amb una hora i mitja de retard i les quasi 500 persones que omplien el local tenen la suficient paciència com per a esperar sense protestar… massa.

L'afició taurina comporta de vegades una certa rivalitat, com en tots els camps. No obstant això, les cinc comissions taurines de la població han donat un pas avant en estos temps en què s'escolta més d'una veu endevina sobre el futur de la seua afició.

El Barrio, Hostalets, Bou de l’Avenida, el Barranquet i Sant Antoni han treballat junts per a organitzar el primer esdeveniment conjunt i no és, com es podria esperar, un acte estrictament taurí: es tracta del concert d'Inma Vílchez en el que, això sí, interpretava peces del seu àlbum De taurinas maneras.

Flamenc i sevillanes acompanyada amb caixó, guitarra, palmes i cor de veus. Poc més va necessitar Inma Vílchez per a guanyar-se al públic que, pràcticament des de la segona cançó, va començar a ballar cada tema, primer junt amb l'escenari i, finalment, en qualsevol racó de l'Espai Jove.

Això sí, la cantant va haver de donar el do de pit per a fer oblidar a més d'un que un espectacle anunciat a les 23.30 hores no pot començar al tall de la 1.00 de la matinada.

Les cinc comissions havien repartit molt abans el concert pràcticament les 100 entrades que tenien assignades, la majoria d'elles entre els seus socis i familiars, a 10 euros cada una, per la qual cosa l'experiència va ser positiva per a tots, encara que a l'hora de la veritat pràcticament en cap moment es van reunir els 500 participants dins del saló d'actes al mateix temps: la nit invitava a passejar, xarrar, prendre una copa i, de tant en tant, fer una ullada a l'interior de l'Espai Jove.

Caldrà prendre bona nota del treball en equip i pensar noves propostes per a les comissions taurines aconseguisquen completar el millor cartell possible… de taurines maneres, naturalment.

Informa i fotos: Sabín

fotos face

541-concierto-inma-vilchez-3

07 Juny 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres