Alba Teruel, Alba Gómez i Sandra Alonso, guanyadores de la primera Volta Ciclista a València de dones

El campionat, pioner a la Comunitat Valenciana, es va desenrotllar en dos jornades. En la primera etapa van participar les categories elit i júnior, va ser en el municipi de La Pobla Llarga i es va realitzar un recorregut de 82,8 quilòmetres. En la segona jornada, les ciclistes de les categories elit i cadet van recórrer un total de 79,5 quilòmetres des del municipi de Puçol fins a El Puig de Santa Maria.

Alba Teruel en la categoria elit; Alba Gómez, en la cadet, i Sandra Alonso, en la júnior, van ser les guanyadores de la Volta, a pesar del fort vent lateral que va obstaculitzar els últims quilòmetres de l'etapa final.

La punxada que va patir Teruel no li va impedir recuperar-se i acabar al capdavant de les elits. No va ser el cas de la júnior Sofía Rodríguez, a qui una caiguda li va impedir barallar per la condició de millor corredora de 17 i 18 anys, sent Sandra Alonso la vencedora al traure tres segons d'avantatge a la portuguesa María Martins. Finalment, Alba Gómez va ser l'única corredora entre les cadets capaces de rodar les últimes voltes al ritme de les millors elits.

En les rampes de l'ermita d'El Puig es va imposar la francesa Aurore Verhoeven, qui va collir el primer triomf estranger en una etapa de la Volta a València-Trofeu Diputació. La corredora gal·la va estar acompanyada en el podi final per Teresa Ripoll i Alicia González.

En el podi final de la Volta a València-Trofeu Diputació, les guanyadores van estar acompanyades per les autoritats polítiques de Puçol i El Puig, a més del president de la Federación De Ciclisme de la Comunitat ValencianaAmadeo Olmos.

Informa: Hortanoticias.com |Fotos: Sergio Maestro

fotos face523-vuelta-ciclista-feminas-3

07 Juny 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres