Un esport que promou la camaraderia entre el públic i els jugadors

Un total de 52 jugadors han participat en la segona edició del Torneig de pàdel Vila de Puçol, que es va celebrar el dissabte 4 de juny simultàniament en les 4 pistes del poliesportiu municipal. Agrupats en tres categories masculines i una femenina, les partides s'han disputat per parelles i amb una duració fixa de 30 minuts. A més dels premis oficials, hi ha hagut detalls per a tots els participants gràcies als patrocinadors del torneig, el que ha servit per a mantindre un ambient de gran camaraderia.

El torneig ha sigut organitzat per segon any consecutiu pel mateix equip, format per Agustín, Mado, Juanfra, Beltrán, Juan, Edu i Juanele, que han dividit els 52 jugadors en 26 parelles enquadrades en 3 categories masculines (en funció del seu nivell) i en una femenina.

Hem oferit en tot moment refrescos i fruita als participants, a més de les instal·lacions i pilotes per a les partides”, apunta Mado Galcerá. “Finalment, també hem sortejat un regal per a cada jugador, gentilesa dels nostres patrocinadors. I els premis han comptat amb la presència de l'Ajuntament de Puçol i de l'ACEP, l'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol”.

Encara que al migdia plovia, finalment la pluja ha cessat al començar el torneig, per la qual cosa ha pogut celebrar-se en l'horari previst, des de les 15.30 hores fins a la final, que s'ha disputat a les 20.30 hores.

Al finalitzar, un sorteig entre els 52 participants, amb la qual cosa cada un s'ha portat algun record del torneig. A destacar un jugador, un cert Cubero, que a l'extraure el seu bitllet li ha correspost com a premi una camiseta… donada per un cert Cubero.

I un altre esportista, el nom del qual no hi ha transcendit, que no sols ha celebrat amb tots els luxes la seua sort (en el sorteig, no en les partides) sinó que ha volgut compartir-la amb tots els presentes: així que la botella d'anís, gentilesa de Destil·leries Pla, a penes ha arribat al final de l'entrega de premis.

Una entrega de premis que ha estat presidida pel regidor d'Esports, Xavi Alcácer, i pels representants de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol… que també han sigut invitats a participar de l'obsequi gentilesa de Destil·leries Pla.

Gloria i Beth han sigut les guanyadores en la categoria femenina, per davant de Mado i Elvira, que han sigut les finalistes.

Pepe i Miguel han batut en la final de la 3a categoria masculina a Mauro i Pablo. De la mateixa manera que Vicente i Paula s'han imposat a Carlos i Raúl en la final de la 2a categoria. Finalment, els grans triomfadors del torneig, Fernando i Norberto, que han guanyat el primer premi enfront de Toni i Jose.

Amb un ambient de camaraderia, sentit de l'humor, esportivitat i ganes de repetir, tant l'organització com els participants aposten per repetir l'experiència sense necessitat d'esperar a l'any que ve… potser en les pròximes festes.

I és que el pàdel és un esport que ha arribat per a calfar l'ambient panorama local.

Informa i fotos: Sabín 

fotos facefotos facefotos facefotos face

 

540-finalistas-padel-1

06 Juny 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres