Campanya per la igualtat real entre dones i homes: ni + ni —, som iguals

La violència contra les dones és un dels problemes més greus i execrables que pateix la nostra societat. Desgraciadament, el nostre municipi no n’està exempt. Per aquest motiu, des de la Regidoria de Benestar Social hem desenvolupat programes per a prevenir aquesta situació i fomentar la igualtat real entre dones i homes. Una de les accions més rellevants per a eradicar la violència de gènere i aconseguir la igualtat és l'impuls de campanyes massives de difusió.

Estarem presents en tots els actes destacats que es faran en els mesos que vénen, actes on es preveu una gran afluència de públic. L'objectiu central és previndre la violència de gènere i conscienciar sobre la importància de detectar-ne les primeres manifestacions, a través del foment de la igualtat.

Entre els actes més rellevants que tindran lloc a Puçol està la fira de comerç Puçol DeMostra, organitzada per l’ACEP. És un esdeveniment important i considerem que és l’inici perfecte per a la nostra campanya. Anem a proporcionar als stands participant bosses de paper, per a que les donen als seus clients amb la compra, amb un missatge  positiu i clar.

Esta campanya comença el primer cap de setmana de juny amb la fira i finalitzarà amb els actes institucionals que se celebraran la setmana del 25 de novembre: Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència de Gènere.

Entre la fira i el 25-N estarem presents en el mercat artesanal de la platja i en les nostres festes. També estarem en la Ruta de la Tapa, on repartirem a tots els restaurants participants tovallons amb el lema de la campanya: ni + ni —, som iguals.

Comptem amb el suport i la col·laboració de la Àrea d'Igualtat de la Diputació de València. Esperem que la campanya tinga una bona acollida i rebre el suport de tot el teixit associatiu que participarà en la realització de tots els esdeveniments que tindran lloc en el nostre municipi.

Amb xicotets gestos i iniciatives com esta campanya volem conscienciar la ciutadania per aconseguir una igualtat real entre dones i homes.

Informa: Mar Mazo | Disseny cartell: Sento Pascual | Foto: Sergio Maestro

411-mar-mazo

03 Juny 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres