La Dipu et beca: obert el termini d'inscripció fins al 10 de juny en l'Ajuntament de Puçol

Des del 3 al 10 de juny s'han de presentar les sol·licituds per a participar en el programa La Dipu et beca, projecte que enguany disposa de 30 beques mensuals al juliol i agost, a més d'una beca anual de postgrau. Les inscripcions per a les beques d'estiu s'han de presentar en el registre d'entrada de l'ajuntament i les bases completes es poden consultar en la seu electrònica municipal.

Les beques naixen per a completar la formació d'estudiants de la població, facilitant-los realitzar pràctiques durant els mesos de juliol i agost en l'ajuntament”, explica la regidora Lola Sánchez. “En total es convoquen enguany 30 beques mensuals que poden adjudicar-se en alguns casos als mateixos estudiants els dos mesos, segons les necessitats de cada departament”.

En concret, a Puçol podran sol·licitar la beca en les àrees d'ocupació, turisme, festes i joventut, servicis socials, esports, administració, econòmica i comunicació. Cada un dels becaris cobrarà 500 euros al mes, dels quals 400 són aportats per la Diputació de València i 100 per l'Ajuntament de Puçol.

Per a participar en la convocatòria cal estar cursant en l'actualitat estudis universitaris, ensenyances artístiques o un màster oficial universitari, a més de ser major de 18 anys i complir els requisits especificats en les bases de la convocatòria, que es poden consultar en el PDF adjunt i en la seu electrònica de l'Ajuntament de Puçol.

L'aportació total de la Diputació enguany és la mateixa que en anys anteriors, però distribuïda d'una altra forma, ja que a més de les 30 beques mensuals a l'estiu també es convoca una única plaça per municipi per a un titulat de postgrau”, continua la regidora. “Esta beca per a alumnes que ja han acabat la carrera tindrà una retribució de mil euros al mes durant un any, es fa càrrec del cost íntegrament la Diputació i la posada en marxa del projecte es realitzarà després de l'estiu”.

De moment, si vols treballar en l'ajuntament este estiu, pren nota: consulta les bases i presenta la teua documentació fins al dia 10 de juny en el registre municipal.

Informa i fotos: Sabín | Disseny cartell: Sento Pascual

info

529-lola-sanchez-3

03 Juny 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres