La Setmana Taurina se celebra enguany del 17 al 25 de juny i comptarà com a novetats amb una pàgina de Facebook, un concurs d'all-i-oli i passes a mitat de preu per a jóvens i jubilats

El dissabte 28 de maig es va presentar en l'Espai Jove el cartell de la XIV Setmana Taurina Vila de Puçol, que enguany se celebra del 17 al 25 de juny i comptarà per primera vegada amb la ramaderia dels Germans Cali, junt amb els guanyadors de l'any passat (La Espuela i Ustarroz) les tres ramaderies que en estos moments es troben en millor forma (La Paloma, Benavent i Fernando Machancoses).

Paco Bueno repetix com a president després de diversos anys: “és la segona vegada que ens toca a la nostra penya en un sorteig i, dins de la penya, m'han triat a mi com a president, encara que esta vegada estem molt il·lusionats perquè el Facebook de la Setmana Taurina Vila de Puçol ens està ajudant a difondre els actes i està tenint una gran acceptació”.

No sols les xarxes socials ajuden a esta espenta a una setmana taurina que ja complix 14 anys de vida. També el concurs d'all-i-oli previst per al divendres 24 promet donar color i sabor a la festa. I, sobretot, la iniciativa dels passes a mitat de preu per als jóvens d'11 a 16 anys i per als jubilats estan tenint una gran acceptació.

Acudir a totes les sessions té un preu de 50 euros, però enguany inaugurem estos passes a 25 euros per a jóvens i jubilats, una cosa que ha sigut molt ben rebuda entre els aficionats”.

La setmana taurina, com és habitual, celebra els seus actes en l'antic camp de futbol, comptarà amb sessions a la vesprada i a la nit i pot presumir d'haver reunit enguany un cartell immillorable per al concurs de ramaderies.

Comptem amb la novetat dels Germans Cali per primera vegada a Puçol. A ells cal sumar els que repetixen perquè van ser els guanyadors l'any passat, La Espuela i Ustarroz”, finalitza el president. “I com a estreles del moment tenim la presència de La Paloma, Benavent i Fernando Machancoses. Serà una setmana gran”.

De tot això van donar bonacompta el dissabte 28 de maig en l'Espai Jove, en un acte que a més de servir per a presentar el cartell també va inaugurar una nova cita: la festa de les penyes per a donar la benvinguda a la programació del nou curs.

Informa: Sabín Fotos: Setmana Taurina

fotos face

520-cartel-semana-taurina-5

02 Juny 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres