Més de 500 escolars es donen cita el dissabte 28 en la platja per al desé Triatló de Puçol

Tripuçol continua creixent com a club: als seus continuats triomfs en distintes categories en les proves autonòmiques i nacionals de duatló i triatló, afig ara el rècord de participació en la 34a edició dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana o, el que és el mateix, el 10é Triatló de Puçol, que ja té confirmada l'assistència de més de 500 triatletes el 28 de maig en la platja de Puçol.

Els Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana no havien arribat a 500 participants en cap prova. Fins al triatló que se celebra el dissabte 28 de maig en la platja de Puçol.

L'èxit del triatló en els últims anys està afavorint la creació d'escoles en distintes poblacions, el que ha permés arribar a més de 1700 inscrits en les 30 proves que componen el calendari dels Jocs Esportius esta temporada que, a més, compta amb el patrocini de Vialterra, per la qual cosa els triatletes participants rebran distints detalls per la seua presència: gorro de silicona, dorsal, canya de ciclisme, brides i imperdibles.

A això s'unix que la inscripció a les proves és gratuïta i que poden participar alumnes des dels 7 anys, en la categoria multiesport.

Però eixe rècord de participació també és fruit de la bona organització de Tripuçol (en col·laboració amb l'Ajuntament de Puçol i la Policia Local) en les edicions anteriors, del bon sabor de boca que han deixat els participants en les tres proves que se celebren en la platja, el passeig marítim i les avingudes de la zona urbana junt amb el mar.

Un bon sabor de boca que ve acompanyant-se a més dels resultats esportius, perquè Tripuçol ja és un dels clubs grans d'este esport, no sols a nivell escolar, també en les categories superiors, on ja compta amb campions autonòmics, d'Espanya i també a nivell mundial.

El dissabte 28, a partir de les 9.30 hores, en la plaça Rosa dels Vents de la platja de Puçol, una oportunitat única per a disfrutar d'un rècord històric: més de 500 triatletes disfrutant junts de la natació, el ciclisme i l'atletisme.

Informa: Sabín | Fotos: Sergio Maestro

424-triatlon-infantil-2

27 Maig 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres