Tallers creatius en anglés en el mercat de Colom a càrrec de Caxton College

Caxton College organitza una jornada d'activitats infantils en anglés en què mostrarà l'ambient lúdic, creatiu i internacional que se'n va a viure en el seu pròxim Curs d'Estiu. I a més, se sortejaran llibres en anglés i regals perquè tota la família puga disfrutar de l'estiu.

El dissabte 21 de maig, de 11:30 a 20.00 hores, tots els xiquets que ho desitgen podran divertir-se formant part d'un taller Multicirco en el que aprendran jocs malabars que estan acostumats a veure com a espectadors davall la carpa del circ. Estes activitats circenses, junt amb sessions relacionades amb el teatre, pintura, ball, escultura… estaran integrades en el Campus Artístic del Curs d'Estiu de Caxton College.

D'altra banda, i per a recrear el seu Campus Esportiu, es posarà en marxa un taller en què el bàsquet, el futbol, el tenis i altres esports faran les delícies dels xiquets que vullguen aprendre noves tècniques i jocs divertits dels seus esports favorits.

Així mateix, els xicotets que s'acosten a esta aula festiva disfrutaran de la lectura de contes infantils en anglés acompanyats de tallers creatius en què els xiquets descobriran la importància del treball en equip mentres juguen amb les arts.

Amb esta acció,Caxton College vol compartir amb la societat els seus coneixements docents que ha desenrotllat al llarg de quasi trenta anys. Per això, tots aquells que ho desitgen poden conéixer el model educatiu i lúdic que este col·legi britànic de Puçol ha plantejat per al seu pròxim Curs d'Estiu on els alumnes combinaran classes diàries d'anglés amb un extens palmito de tallersartísticos I esportius.

Tot això animat per la nostra mascota Billy the Lion que enlluerna amb la seua dolçor a tots els xiquets que sempre li rodegen. Així mateix una sèrie de continguts audiovisuals animaran i mostraran la realitat dels Cursos d'Estiu de Caxton College.

Informa: Marta Gómez | Fotos: Marcus Hofferer

442-caxton-en-colon-3

21 Maig 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres