Article de Compromís del mes d'abril: “Som Puçol”

Este és l'article de Compromís d'abril, titulat Som Puçol. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Les coses no passen per casualitat ni solen ser fruit d’un dia. Puçol està transformant-se i això es veu al carrer. Idees i projectes que a força d’insistir, d’implicar-se i no donar res per perdut comencen a ser ja realitat.

Des de Compromís sempre hem defensat un poble per a les persones, però sabem que «qui vol lluir, ha de patir».

És innegable que qualsevol intervenció al carrer genera certes molèsties que s’intenten minimitzar en la mesura que es puga. Ningú té una vareta màgica per a canviar les coses en un instant i cal ser pacients per a disfrutar dels resultats.

Les inversions necessàries per a continuar avançant van arribant i materialitzant-se dia rere dia gràcies a una gestió eficient dels recursos. Les converses mantingudes en conselleries, diputacions, empreses, ajuntaments estan situant-nos en el mapa i aconseguint que pensen en nosaltres no tant per fer-se la foto, sinó per donar-nos el suport i els recursos necessaris per a continuar creixent.

La nova línia d’autobús, que permetrà a les veïnes i veïns utilitzar el transport públic per arribar a l’Hospital de Sagunt i el centre d’especialitats o molt prompte a l’estació de metro de Rafelbunyol, demostra que treballant molt tot és possible. Millorar carrers i places on no s’havia invertit un cèntim des de feia molts anys era prioritari, i ho estem fent. Aconseguir compromisos per a millorar la platja i fer-ne el seguiment de l’evolució per garantir-ne la conservació no era un somni. Signar convenis de col·laboració amb distintes entitats, així com donar a conéixer les empreses i el comerç local dins i fora del nostre poble era imprescindible. El SIHAP, el Servei d'Intermediació Hipotecària gratuït, per a evitar els desnonaments, és una realitat. Fer visible la nostra llengua a tots els àmbits no era una necessitat, sinó un deure. El que ja érem en l'època medieval, se'ns va negar durant la dictadura, i fa més de trenta anys que es va oficialitzar. Cal reivindicar-ho: SOM PUÇOL amb Ç, eixa és l'única forma de dir-ho.

Des de Compromís continuarem mirant a l’horitzó perquè avançar siga la nostra meta. Encara així, alguns continuen (el PP) encabotats a generar crispació i forçar la màquina per desprestigiar el nostre treball. Algunes actituds no es deuen permetre i el desafiament constant ha de tindre una resposta clara i contundent. Desgraciadament, sembla que encara no han entés que ells ja no governen i que han d’assumir un altre paper. Nosaltres tenim molt clar el nostre, lluitar per construir el poble que ens mereixem, perquè SOM PUÇOL.

Una opinió de Compromís per Puçol

 

13 Maig 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres