Somies amb un projecte de cooperació i vols fer-ho realitat? El 10 de maig t'expliquem com

El dimarts 10 de maig, a les 18 hores, en l'Espai Social La Barraca, reunió informativa per a presentar les bases dels projectes de Cooperació Internacional per a enguany. Per primera vegada, jóvens i entitats han d'anar de la mà per a presentar un projecte comú que puga ser subvencionat per l'Ajuntament de Puçol. Potser seràs un somiador, però no eres l'únic: vine i t'ajudarem a fer realitat el teu projecte.

El passat 22 d'abril, Cesc i Ana, dos voluntaris, acompanyats de Mónica Donellann (de la Fundació TAI), el tècnic José Luis Gómez i el regidor Xavier Alcácer presentaven els alumnes del col·legi Virgen al Pie de la Cruz el balanç de les activitats de cooperació internacional realitzades a Nepal el passat any.

Era un resum, però també una invitació a participar en futurs projectes, sempre dirigits a jóvens de la població interessats en el voluntariat. Per a la qual cosa es crearien noves propostes enguany.

I eixes propostes ja estan ací.

Un any més, l'Ajuntament de Puçol posa en marxa les beques de cooperació internacional, perquè jóvens de la població puguen participar en projectes que ajuden a millorar el món en què vivim.

La principal novetat d'esta edició és que la beca no s'atorga directament als veïns de Puçol interessats a viure esta experiència, sinó que el seu projecte ha d'estar avalat per alguna entitat que realitze activitats de cooperació internacional amb què haja contactat per a treballar en ella com a voluntari”, explica el tècnic de Joventut, José Luis Gómez.

Amb esta novetat des de les regidories de Joventut i Benestar Social s'intenta garantir que el projecte tinga plenes garanties d'eixir avant, ja que és un model que s'ha aplicat amb bons resultats en els últims anys, gràcies a la col·laboració amb la Fundació TAI i els seus projectes a Nepal.

Si eres un somiador i estàs interessat a participar en algun projecte futur de Cooperació Internacional, no estàs sol: tens una cita el dimarts, 10 de maig, a les 18 hores, en l'Espai Social La Barraca, on podràs conéixer a fons les beques i aclarir qualsevol dubte.

Informa i fotos: Sabín | Disseny cartell: Sento Pascual 

fotos face

374-charla-virgen-pie-cruz-1

09 Maig 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres