Manipulador d'aliments i altres cursos gratüits del Programa de Formació, Atenció i Inserció Social

El dijous 28 d'abril, en l'Espai Social La Barraca, l'alcalde Enric Esteve i la regidora Mar Mazo, junt amb la coordinadora dels cursos Amparo Ferrer, van realitzar l'entrega de diplomes del curs de manipulador d'aliments organitzat per l'Àrea de Benestar Social, en el que han participat 37 alumnes, entre dones i hòmens.

 

Manipulador d'aliments forma part cada any de la llista de cursos que organitza el Programa de Formació, Atenció i Inserció Social, pel fet que és un requisit imprescindible per a treballar dins de l'àmbit de l'hostaleria, pel que és un dels més sol·licitats pels assistents.

Este programa va nàixer com una ajuda a la inserció de les veïnes que desitjaven reintegrar-se al món laboral, encara que amb el temps s'ha obert tant a hòmens com dones i busca no sols la inserció laboral, sinó també la integració social a través de propostes formatives gratuïtes.

A més de manipulador d'aliments, en els mesos d'abril i juny l'oferta de cursos i tallers inclou coreografia musical, cambrer de sala i barra amb pràctiques en empreses, neteja d'edificis i locals, menjar saludable, decoració amb globus, la imatge de la dona i la seua representació en els Mitjans de comunicació i, com a activitat a l'aire lliure, una jornada de senderisme.

Per a inscriure's en qualsevol d'estos cursos gratuïts cal dirigir-se a l'Àrea de Benestar Social, situada en l'antiga estació de Renfe, o contactar amb Amparo Ferrer a través del telèfon 618 782 409 o el mail Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Informa: Sabín | Fotos: Sento Pascual 

fotos face

373-diplomas-manipulador-alimentos-2

29 abril 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres