ACEP, l'aposta pel comerç més pròxim a tu

Després de l'èxit dels sortejos de Reis, Sant Valentí i Dia del Pare, i mentres seguix en marxa el sorteig del Dia de la Mare —sortejos en què es participa només per comprar en qualsevol dels més de cent comerços d'ACEP—, l'associació prepara amb carícia una gran fira, el gran aparador local… però no oblida la seua pròpia formació, el seu creixement personal, per a estar sempre més pròxims als veïns, als clients: pròxims a tu.

Al realitzar el balanç del primer trimestre de l'any no podem estar més satisfets. Les tres primeres campanyes —i sí, diem primeres perquè encara queden moltes més— han sigut un èxit de participació, els premiats han quedat contents amb els regals i els comerciants ens sentim en sintonia amb uns clients que es mostren satisfets.

Dona gust treballar així i per això estem preparant una fira comercial Puçol DeMostra que serà més gran, més àmplia, amb més participants, amb més activitats, amb més degustacions… Tot això ho podràs disfrutar el primer cap de setmana de juny en l'avinguda Mancomunitat i alguns carrers adjacents, que es convertiran durant tres dies en l'aparador dels comerços de Puçol.

Tot amb un únic objectiu: promocionar els comerços d'ACEP, l'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol; en definitiva, els comerços de tot un poble.

Des d'ACEP continuem apostant pel comerç local, una tasca en què no estem sols perquè un dia sí i un altre també ens arriben des d'altres associacions missatges semblants a què defenem: la vida d'una població es la dóna el comerç local, el comerç de proximitat.

Eixe comerç que tenim just al costat de casa, en el cantó, és el comerç que enllumena, que dóna la vida, que proporciona color, és el comerç que està atent a les teues necessitats, el que et dóna els millors consells… un comerç pròxim a tu.

En definitiva, el teu comerç.

Perquè el comerç és part de la societat en què vivim i, per tant, evoluciona amb ella, van junts de la mà.

Una evolució que no seria possible sense una adequada formació, d'ací que un dels objectius clau de l'associació al llarg d'enguany siga eixe: en 2016 estem impartint als nostres socis cursos de formació en comerç electrònic, per a poder crear una botiga online i així estar oberts 24 hores al dia, els 365 dies de l'any; també hem programat la segona edició del curs de neuromarketing; i hem posat en marxa un taller formatiu de xarxes socials que permetrà a tots els comerços locals tindre la seua pròpia pàgina en Facebook.

I tot sempre amb el mateix objectiu: mantindre'ns pròxims a tu.

Informa: ACEP |Fotos: Sergio Maestro

367-nuevos-proyectos-acep-3

26 abril 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres