El Ministeri de Medi Ambient millora la platja de Puçol amb 6.400 tones d'arena

El 12 d'abril, tècnics de la Demarcació de Costes, l'empresa Tragsa i l'Ajuntament de Puçol recorrien a peu els 2 quilòmetres de la platja de Puçol per a avaluar les necessitats d'arena. Després de la revisió, acordaven invertir 200.000 euros per a aportar 6.400 tones d'arena de pedrera en algunes de les cel·les situades entre els cinc espigons. Els treballs han començat el dilluns 18 d'abril.

Vicente Ibarra, cap de la Demarcació de Costes del Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, va recórrer els 2 quilòmetres d'arena de la platja de Puçol el dimarts 12 d'abril, en companyia de l'alcalde Enric Esteve, el regidor Xavi Alcàsser, la tècnic mediambiental Joana López i responsables de l'empresa Tragsa.

L'objectiu de la visita era comprovar in situ l'estat actual de la platja i decidir com s'anava a distribuir l'arena que aportarà el ministeri a la platja de Puçol.

En total són 6.400 tones d'arena de pedrera, uns 300 camions, que s'estan distribuint des de la zona situada nord de la costa cap al sud, tasca que està duent a terme l'empresa Tragsa.

Està previst que l'aportació d'arena es realitze durant dos setmanes, la qual cosa implica que en estos dies els veïns tindrem més complicat banyar-nos”, apunta Xavi Alcácer. “Però és una gran inversió que permetrà tindre una platja encara millor, amb arena fina de pedrera, per a disfrutar des de principis de maig”.

Informa: Sabín | Fotos: Sergio Maestro i Sabín

325-arena-playa-2

19 abril 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres