El 29 de maig, Puçol i El Puig acolliran una de les etapes de la Volta Ciclista Femenina a València

Dos etapes tindrà la Volta Ciclista a València que se celebra els dies 28 i 29 de maig en tres poblacions valencianes: l'obertura el dissabte 28 en La Pobla Llarga; el tancament el diumenge 29, amb deu voltes a un circuit que té la seua eixida en l'avinguda Font de Mora de Puçol i l'arribada en la muntanya de la Patà d'El Puig. Els clubs ciclistes i els ajuntaments de les tres poblacions són els grans valedors d'este primer Trofeu Diputació per a Dones.

Després d'anys de consolidar el seu prestigi com una de les proves per etapes més atractives per al ciclisme d'elit i el sub 23, enguany Volta a València – Trofeu Diputació amplia els seus mires amb una nova carrera: naix la prova per a dones.

Amb la coordinació de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana, els clubs ciclistes de La Pobla Llarga, Puçol i El Puig són els encarregats d'organitzar les dos etapes, sempre amb el suport de la Diputació de València, que patrocina el trofeu en totes les categories.

Sense els clubs i la Diputació seria impossible tirar endavant este tipus d'esdeveniments. Però la realitat a hores d'ara és que a penes hem començat a parlar amb la Diputació i la resposta ha sigut molt bona per a una iniciativa que, entre altres coses, busca el foment del turisme i la difusió de la nostra província, però també la creació d'oportunitats per a l'esport femení”, explica el president de la federació, Amadeo Olmos.

Amb este calendari, durant l'últim cap de setmana de maig els veïns i aficionats al ciclisme podran disfrutar de dos jornades en circuit, la qual cosa beneficia l'espectacle ja que el pas dels corredors durant diverses voltes multiplica l'emoció per al públic.

Per al regidor d'Esports, Xavi Alcácer: “Esta primera Volta per a dones obri el camí cap a la plena igualtat entre dones i hòmens en el terreny esportiu. Per als pobles que acullen les distintes etapes representa una magnífica oportunitat per a situar-se en el mapa esportiu i oferix un impuls innegable a nivell turístic i econòmic. Agrair la col·laboració d'El Puig com co-organitzador per a poder oferir al públic un circuit atractiu en què disfrutar del ciclisme”.

Al maig, el ciclisme femení arriba a La Pobla, Puçol i El Puig. No faltes a la cita.

Informa: Sabín

19 abril 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres