Premis Espiral, un reconeixement de l'institut al treball quotidià dels alumnes

El dimecres 23 de març, últim dia de classe abans de les vancances de Pasqua, l'Institut d'Educació Secundària va realitzar l'entrega de premis Espiral als alumnes d'ESO, cicles i Batxillerat, uns premis que reconeixen l'esforç realitzat i el treball ben fet. Espiral forma part de l'ampli ventall d'activitats que organitza l'institut i que li han permés obtindre enguany el Premi Nacional d'Educació.

Elprojecte Espiralpretén potenciar la cultura de l'esforç inculcant en els alumnes valors com la constància, l'esperit de superació, la responsabilitat i l'interés per aconseguir unes metes que conduïsquen a l'èxit personal”, apunta la directora de l'institut, Pilar MIllán. “És important que l'esforç siga reconegut, de manera que s'han instaurat premis trimestrals que impulsen el treball ben fet”.

No parlem per tant de l'expedient acadèmic, o, almenys, no sols: es tracta d'un reconeixement al treball, a la superació, a l'esforç.

Amb el suport de l'AMPA del centre i de l'ajuntament, que s'ocupen dels detalls amb els alumnes premiats (entre els que s'inclouen l'accés al cine o a les instal·lacions esportives gratuïtament durant el trimestre) els premis Espiral són entregats al finalitzar cada trimestre en un acte públic amb assistència d'alumnes, professors i la directora de l'institut.

És, a més, un dels molts projectes que formen part del programa Convivir, memoria de un deseo, que han permés a l'IES Puçol aconseguir enguany el Premi Nacional d'Educació que atorga el Ministeri d'Educació.

I com a demostració que eixe esperit continua efervescent, després de l'entrega de premis, la directora va cridar el representant de Pásalo, la plataforma d'acció solidària de Puçol, per a fer-li entrega dels aliments i articles de primera necessitat arreplegats pels alumnes en la seua última campanya: tres carros plens de productes que aniran a les famílies amb necessitats de la població.

A més de felicitar l'alumnat allí present pels seus excel·lents resultats i d'agrair l'esforç que ha fet el centre per a arreplegar la gran quantitat d'articles, hem aprofitat l'ocasió per a invitar totes les persones allí presents al Testing Puçol Bicidiversitat i a la xarrada col·loqui que compartirem dissabte que ve 30 d'abril amb el gran divulgador mediambiental Joaquín Araujo”, recorda Dani López, representant de Pásalo. “Un autèntic plaer haver compartit esta estona amb la comunitat educativa de l'IES Puçol. Moltíssimes gràcies”.

L'institut continua fent realitat el seu gran desig: la convivència.

Informa: Sabín |Fotos: Pepa Deogracia

fotos face

307-premios-espiral-2

06 abril 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres