Les deu obres de la Diputació de València comencen amb el jardí i els aparcaments en el carrer Cabeçol

Entre març i abril s'ha realitzat la primera obra de les deu subvencionades pel Pla d'Inversions de la Diputació de València a finals de 2015: el condicionament de la zona verda en el carrer Cabeçol, junt amb la muralla de l'antic jardí botànic, duta a terme per Geocivil amb un pressupost de 50.000 euros i una superfície d'actuació de 630 metres quadrats.

El 31 de juliol del 2015 es va presentar el Pla d'Inversions de la Diputació de València. Després d'estudiar propostes en distintes zones del terme municipal, els projectes que es van a realitzar a Puçol van ser presentats i aprovats, per un total de 694.000 euros. La contractació es va realitzar abans del 15 de desembre del 2015 i totes les obres han d'estar finalitzades al desembre del 2016.

Els treballs en el carrer Cabeçol han consistit en la neteja general de la zona, execució d'un mur de formigó amb barana junt amb la part baixa de la muralla, creació d'una zona d'aparcament per a 10 vehicles, una zona central enjardinada amb gespa i arbratge dotada de reg automàtic, un passeig de vianants junt amb la muralla, mobiliari urbà, il·luminació de posicionament de la muralla, instal·lació d'embornals per a l'arreplegada d'aigües en el passeig, rebaix de voreres i pas de vianants, sanejat de les escales i la rampa situades en la muralla i, finalment, consolidació del mur de pedra que enllaça amb la muralla.

Informa i fotos: Sabín

fotos face

284-obra-muralla-3

29 Març 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres