Article d'Ara Puçol del mes de març: “Que es creme tot!”

Este és l'article d'Ara Puçol de març, titulat Que es creme tot! Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

 Ironies de la vida, tenim un alcalde que, davant la mínima objecció, no dubta ni un instant a etzibar-nos: "A mi m'han elegit i a vostès no".

La tinent d'alcalde i, segons un pacte de minories, futura alcaldessa, tampoc desaprofita cap ocasió per llançar-nos el seu mantra: "Vostès, tenint un sol regidor, volen governar a cop de moció".

El PP local, atrapat pels seus vincles amb un PP regional assetjat pels casos de corrupció, i per la seua condició de sucursal d'un PP nacional, no menys investigat per tot tipus de qüestions relacionades, evidentment, amb més corrupció, segueix tenallat intentant digerir que ja no està al govern de Puçol.

El regidor d'EU viu amb el pes d'haver incomplert en la primera votació de la legislatura el que l'assemblea del seu partit havia decidit, reduir els sous de l'equip de govern un 10%.

PAVALUR al seu, un cop obtingut un conveni substanciós ja té l'objectiu cobert, coses dels "partits finalistes".

Ciutadans, iniciatives de llamborda. Que ningú es moleste, que el que volem dir és que només parlen de llambordes, de rajoles i d'asfalt, això sí, per ja, per ahir, i si cal el senyor Vaquero s'arremanga i, en una estona, rotonda construïda ...

I Ara..., ai Ara... Que s'havien pensat aquests nouvinguts? Que la política eren idees? Que la política era diàleg? Que els polítics escolten a la gent? Que les institucions respecten i donen suport a les iniciatives populars? Il·lusos, ja s'aniran assabentant de que va això ...

Afortunadament en la falla tot es crema, tot acaba per renéixer. És el moment, després del foc, d'iniciar un nou camí, tota la corporació unida pel que ens vincula, Puçol. Oblidem els egos ferits, els comptes haurien d'estar saldats per assumir un repte enorme però que val molt la pena: Un poble per a tothom, comptant amb totes les persones.

Una opinió d’Ara Puçol

280-Artículo ARA PUÇOL Notícies marzo - IMAGEN web

23 Març 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres