Opinió d’Ara Puçol del ple de febrer: “Puçol serà energèticament sostenible”

Esta és l'opinió d'Ara Puçol del ple del 29 de febrer, titulada Puçol serà energèticament sostenible.Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Les persones que conformem Ara Puçol estem plenament convençudes que en el ple del 29 de febrer es va donar un gran pas per convertir el nostre poble en un “municipi energèticament sostenible”.

Érem conscients de les reticències de l'equip de govern a assumir una moció que ells no havien desenvolupat i que podia marcar el recorregut del seu compromís recollit en el punt 32 del seu programa de govern: "Creiem imprescindible el foment de les energies renovables i estalvi energètic, buscant de forma directa o indirecta totes aquelles iniciatives que aposten per la implantació d´aquestes fonts d´energia, siguen particulars o empreses".

Tot i això confiàvem en comptar amb el seu suport i així poder donar el primer pas cap a un Puçol més eficient energèticament i, per tant, més respectuós amb el medi ambient.

Però la realitat va ser una altra ben diferent, tot i que en ARA Puçol estem convençuts que les intencions recollides en el punt 32 del programa de govern són honestes, sentides i sinceres, tots els membres de l'equip de govern van votar en contra de la Moció per un municipi energèticament sostenible, mentre que van ser els vots del Partit Popular, Ciutadans i Pavalur els que, amb el seu suport, van fer que tirara endavant la proposta d'ARA Puçol.

Creiem que, malgrat el vot negatiu de l'equip de govern, la gent de Puçol podem estar contentes i satisfetes perquè totes les forces polítiques locals han mostrat, d'una manera o altra, la seua voluntat d'iniciar el camí cap a un Puçol energèticament sostenible.

Segur que així, junts, ho aconseguirem.

Una opinió d’Ara Puçol 

17 Març 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres