L'Ajuntament de Puçol i el Consorci Pactem Nord t'ensenyen gratis com muntar el teu propi negoci

En la conjuntura econòmica actual és més important que mai l'esperit emprenedor. Es necessiten persones que potencien la iniciativa empresarial i afavorisquen el dinamisme de la nostra economia. Els desempleats que van perdre el seu treball en determinats sectors, poden trobar en altres camps oportunitats d'autoocupació.

Per això s'ha organitzat esta primera jornada el divendres 8 d'abril, a les 9.30 hores, en la sala blava de l'Espai Social Martínez Coll. Els alumnes interessats podran ampliar la seua formació, sempre de forma gratuïta, amb una segona sessió en un altre municipi de la comarca.

Es tracta d'un taller monogràfic, de dos hores i mitja de duració, que pretén donar als alumnes una visió dels principals punts a abordar per a muntar el teu propi negoci: idees de negoci, estudi de mercat, pla de màrqueting, tràmits per a la creació i formes jurídiques.

Si vols muntar un negoci o si fa temps que et ronda una idea i no saps com portar-la a cap, esta jornada et serà útil per a començar.

Tots aquells que vullguen participar gratuïtament en este taller de formació poden inscriure's en l'oficina AFIC de l'Ajuntament de Puçol, en hores d'oficina, o bé posar-se en contacte telefonant al 960 611 376 o el mail Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Places limitades per orde d'inscripció.

Informa: Daniel Sebastiá | Fotos: Sabín

254-curso-emprendedores-anterior-1

17 Març 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres