Raúl Ríos, de l'Associació de Mahjong Els 3 Dracs de Puçol, guanya el Torneig de Múrcia

El dissabte 12 i el diumenge 13 de març va tindre lloc el Torneig de Mahjong 10é Aniversari dels 13 Òrfens, organitzat per l'Associació de Mahjong Els 13 Òrfens, en el Centre Cultural La Nave de Múrcia, puntuable per al rànquing europeu, amb un notable nivell organitzatiu i de participació. Destacar que Raúl Ríos Navarro, de Puçol, ha aconseguit el primer lloc individual i que Els 3 Dracs ha quedat subcampió per equips.
El primer de tot donar les gràcies a l'organització del torneig, en especial a Katia i Samuel per haver fet possible que s'haja pogut celebrar, així com l'esforç de tots els participants per haver acudit al 10é Aniversari dels 13 Òrfens puntuable per al rànquing europeu.
A nivell personal ha sigut un torneig molt bo, tenint un dels meus millors resultats amb 17 punts de taula i acabant el torneig en la posició 4a: la jornada del dissabte va ser regular tenint un començament roín, però el dia acabe prou bé amb 11 punts dels 16 punts en joc; i la jornada del diumenge va ser molt bona, va aconseguir 6 punts dels 8 punts en joc.
Els integrants dels 3 Dracs han obtingut els resultats següents:
Raúl Ríos Navarro, guanyador del 10é Aniversari dels 13 Òrfens.
Iván Maestre Ros, en la posició 4.
David Martínez García, en la posició 8.
Marcos San Antonio Serrano, en la posició 17.
Edgar Rubio Rodilla, en la posició 25.
També m'agradaria agrair al portugués Rui Manuel Machado, a l'alemany Timur Hahn i a l'espanyola Pilar Castellano Rivas l'haver format equip amb integrants de l'Associació de Mahjong de Puçol Els 3 Dracs, obtenint la segona posició per equips.
La pròxima cita dels 3 Dracs serà en el 5t Open de Portugal de Mahjong, que tindrà lloc en la ciutat de Póvoa de Varzim els dies 11 i 12 de juny del 2016.

Informa: Iván Maestre Ros | Fotos: Els 3 dracs

fotos face

256-torneo-mahjong-murcia-4

15 Març 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres