Article de Compromís del mes de febrer: “Ciudadano Kane”

Este és l'article de Compromís de febrer, titulat Ciudadano Kane. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Mires la palla que hi ha en l'ull de l'altre i no veus la biga que està en el teu? Esta conegudíssima pregunta se la podria aplicar el Regidor de Ciudadanos de Puçol. Si tirem la vista arrere només trobem contradiccions en la seua forma de fer oposició, intentant fer veure que ens entretenim amb coses que a penes afecten els veïns del nostre poble. Si analitzem els seus articles, arribem a la conclusió de molt mirar el que fan malament els altres però no mirem el que nosaltres fem (o no fem, també podria ser).

Per exemple, en l'article del mes de setembre de Ciudadanos, diu textualment:"Nosotros no vamos a llevar a pleno discusiones idílicas sobre el sexo de los ángeles, vamos a presentar mociones que redunden en actuaciones concretas que mejoran la vida de los ciudadanos de Puçol". L'artícle d'octubre finalitza d'una forma curiosa: "lo que debería informarse mejor e incluir en los plenos las propuestas importantes para la localidad y no propuestas que no nos competen…".

I quines són les propostes que li competixen a Ciudadanos de Puçol? Les propostes que ell va presentar per als pressupostos? Segur que són eixes les propostes que pretenen millorar la vida dels nostres veïns? Ah no! Si és que no van presentar-ne cap! Cap proposta en el ple més important de l'any. És esta la coherència de la qual fa gala en els articles de Juny- Juliol? "Prepararemos los plenos para revisar la documentación presentada… somos un partido con sentido común que no piensa si es de izquierdas ni de derechas, ni en tonterías, que hace lo que se debe hacer y punto, lo que es mejor para todos, se mire como se mire…" bla, bla, bla.... vaja un partit “cath-all-party”, o un partit “atrapalotodo”. I damunt no diu res de res en el ple i es dirigís al govern només per la premsa utilitzant molt a la lleugera paruales com ineptitut, prevaricació... Igual cal recordar-li al Sr. Vaquero l'entrevista del periòdic Mediterraneo sobre la seua dedicació de jove i de no tan jove, vaja com Ciudadano Kane. Menut exemple per al nostre poble.

En Compromís per Puçol el que sí sabem fer és treballar per i per a les persones, deixant-nos la pell. Com a exemple el conveni que hem signat este mes amb l'Institut Valencià d'Implantología Immediata. Amb este conveni molts veïns del nostre poble podran permetre's posar-se implants i millorar la seua qualitat de vida, o el Servei d'Intermediació Hipotecària de l'Ajuntament de Puçol (SIHAP) el qual atendrà gratuïtament a les persones amb problemes hipotecaris per a prevenir la pèrdua de la seua casa. En definitiva que el que era normal torne a ser-ho. Que les persones visquem sense pors i amb total normalitat. Esta és la nostra obstinació i no ho perdrem de vista.

Una opinió de Compromís per Puçol

02 Març 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres