Article d'Esquerra Unida del mes de febrer: “Temps nous, temps salvatges”

Este és l'article d'Esquerra Unida de febrer, titulat Temps nous, temps salvatges. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

En estos temps que corren i després d'acusacions de paraula en plens i altres situacions, es confirma que això del PP era un entramat polític per a guanyar diners amb el suport de certes empreses, que de moment no es veuen tan afectades com el PP, però que són els propulsors d'esta trama.Només falta que es demostre i que un jutge ho resolga, açò serà el més difícil d'aconseguir, per a nosaltres ja és un símptoma de canvi que es confirmen les nostres sospites i que s'investiguen les nostres denúncies.

El que estem flipant és que la nostra representant en la diputació Rosa Pérez Garijo, primera denunciant del cas “taula” siga imputada no sé per què, ni de què se li acusa quan és ella la que obri la llanda i destapa el pastís, però ja sabem com és la justícia cega, lenta i a vegades parcial, per a tots… això sí.

Això de la policia municipal és un altre assumpte que ens ocupa ací i a Madrid.

El nostre partit defén per damunt de tot els drets del treballador i sempre estarem junt amb ells en qualsevol assumpte que siga injust, però creiem que el que no es pot fer per part d'este cos de seguretat és xantatge i extorsió perquè a l'estar en una posició de privilegi moltes vegades s'extralimiten en les seues funcions.

Sabent els problemes que hi ha en el trànsit d'esta població no s'entén que la persecució del ciutadà siga només al trànsit rodat. El ciutadà moltes vegades desconeix la llei, la qual cosa no li eximix del seu compliment.Cal mirar moltes coses abans d'aplicar la llei estrictament: si la infracció és greu, si molesta a altres ciutadans greument… i molt menys que s'aplique la llei per a posar al ciutadà contra tu mateix i de pas contra el govern municipal.

No ho podem demostrar perquè és difícil, però ho diem perquè ningú pense que ens xuplem el dit, sabem qui mana ací.

Continuem treballant en els nostres assumptes de mobilitat, turisme i medi ambient, disfrutarem junt amb Agró d'una vesprada bonica observant les aus en la Marjal dels Moros, el dia internacional de les zones humides. Llàstima que fórem tan poca gent, però bo els que vam assistir a l'esdeveniment ho vam disfrutar de veritat. En futurs esdeveniments esperem comptar amb mes ciutadans.

Gràcies i fins al pròxim mes.

Un opinió d'Esquerra Unida

02 Març 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres