Dissabte 27 de febrer, Dia de l’Arbust a La Costera de Puçol: Vine a pintar de verd esta muntanyeta de la Serra Calderona!

Després de celebrar en gener el Dia de l’Arbre a La Costera de Puçol (Horta Nord, València), Acció Ecologista-Agró et convida a participar este dissabte, 27 de febrer, en el Dia de l’Arbust. Esta plantació, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol, arrancarà a les 10:00 hores i es realitzarà en una de les zones d’este paratge natural municipal que més van patir la plaga del Tomicus destruens i l’Orthotomicus serosus. Entre 2014 i 2015 esta plaga forestal va obligar a tallar més de 400 pins (Pinus halepensis) en La Costera. Concretament en les pinedes dels antics Polvorins de Riotinto.

Així que si vols ajudar-nos a tornar a pintar de verd esta muntanyeta de la Serra Calderona, t’esperem este dissabte a La Costera, un paratge natural municipal que AE-Agró custodia des de 2011. Plantarem llentiscles (Pistacia lentiscus), arçots (Rhamnus lycioides ssp. lycioides), savines (Juniperus phoenicea), bolquerets (Crataegus monogyna)... I t’explicarem el paper clau que juguen els arbustos en els boscos mediterranis, on donen aliment i recer a la fauna, protegixen el sòl de l’erosió, milloren el procés de recàrrega dels aqüífers...

A més a més, també regarem els arbres i arbustos plantats en anys anteriors. El punt de trobada per als participants en esta activitat serà l’Aula Multiusos de La Costera (antics Polvorins de Riotinto). Si tens qualsevol dubte o necessites més informació, pots telefonar al 691 077 424 o al 679 908 238. Participa!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ.

Informa: Miguel Crespo |Disseny cartell: Sento Pascual |Fotos: Sabín

199-dia-arbusto-costera-1

25 Febrer 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres