Article de Ciudadanos del mes de gener: “Més voreres i menys escraches”

Este és l'article de Ciudadanos de febrer, titulat Més voreres i menys escrachesTal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

L'últim ple de l'Ajuntament de Puçol es resumix en dos qüestions:

UN: La moció que el nostre partit —el partit de la ciutadania— portava a ple, com sempre una proposta de Puçol i per a Puçol, les quals ja són incomptables. Mentres altres partits porten a ple fins tractats internacionals, nosaltres estem ací per a solucionar els problemes de la nostra localitat. La proposta tracta de l'igualat de la vorera del barri "les casetes" en el Camí Mangraners, barri que viu marginat des de temps immemorials.

La llei diu que no es pot donar escriptura pública a cap vivenda que no tinga els seus vials (voreres). Pel que s'ha vist, algú d'un govern anterior va decidir botar-se la llei ja que la vorera pròpiament dita només arriba fins la mitat aproximada del barri. El nostre partit l'única cosa que demana és la uniformitat de la vorera i no tindre que accedir al parc del barri per una cuneta (una cosa ridícula).

L'equip de govern actual, com sempre, va esquivar el tema, al·ludint que açò és impossible de fer, ja que ara hi ha un altre Pla General. Una vegada més deixa de banda els interessos dels ciutadans. Hi ha diversos veïns amb mobilitat reduïda que quan plou no poden eixir de sa casa i altres que tenen una pila de més de 20 rajoles en la porta per a col·locar-los quan plou. Insistim, estos ciutadans viuen en el nucli urbà, no en els camps en mitat de la muntanya.

Donem un conveni a les urbanitzacions del qual no sabem si és legal o no (això diu l'alcalde després de criticar-ho durant quatre anys) i als veïns de Puçol els neguem el pa i la sal. UNA VORERA, SENYORS, UNA VORERA… En fi, esta proposta s'haurà de presentar en el pròxim ple, ja que els companys d'Ara Puçol ens van demanar un poc de temps per a consultar alguns dubtes que tenien sobre la moció; per descomptat ho respectem i esperem una resposta favorable.

DOS: Un autèntic xou al més pur estil americà, amb simpatitzants de Podemos de protagonistes i l'alcalde fent com qui no sabia de què anava el tema. Ens hem assabentat que va consultar el secretari si açò es podia realitzar, després estava al corrent de tot.

Sabíem que l'alcalde té entre els seus oficis el d'actor, però no sabíem que era tan bo, ni Jack Nicholson en els seus millors temps ho hauria fet millor. El que vam veure va ser un escrache en tota regla contra el Partit Popular de Puçol a causa d'un “supòsit” frau en el vot per correu.

No estem ni d'acord ni en desacord amb este tema, que estant ja en mans de la justícia, han de ser ells els que dictaminen. El que sí que recalquem és que no som partidaris de muntar cap “número” siga quin siga el motiu sense importar a què partits afecte.

També devem dir que sobre la persona que se sustenta la dita acusació, l'actual directora de Correus de Puçol i a saó coordinadora de Podemos Rafelbunyol, tenim serioses reticències ja que el nostre partit va viure un episodi lamentable en les passades eleccions amb el repartiment de la nostra propaganda.

Siga la justícia la que dicte,  i després d'açò nosaltres els que opinem, per descomptat amb fonament, no per “galeria”, i sempre amb el respecte que mereix un regidor votat per centenars de ciutadans, siga del partit que siga.

Una opinió de Ciudadanos

24 Febrer 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres