L'escola de Tripuçol comença 2016 amb el duatló de la Vall d’Uixó i obté els primers podis

El 13 de febrer al matí, els infantils i cadets de Tripuçol van participar en el duatló escolar de La Vall d’Uixó. El diumenge 14 va ser el torn de la competició d'adults. Per a molts d'ells era la seua primera aparició de l'any 2016 en una prova oficial i, a pesar de tot, van aconseguir uns quants podis, destacant el subcampionat autonòmic de Jorge Lagoa i el bronze absolut de Vicente Pamblanco.

En categoria cadetmasculí Adrián Sáez va dominar la prova des del primer segment per a aconseguir la victòria final. Quique Estarlich va acabar 2n i Javier Llopis i Andreu Puchades van finalitzar en 4t i 7m posició respectivament.

En les xiques, Sara Alemany va acabar 2n, Ainoa Collado 4t, Alicia García 5t, Laura Benlloch 9é, María García 20é i Ana Rubio 21é.

En la categoria infantil, Arnau Rosaleny i Alejandro Collado van acabar en 4t i 14é posició respectivament després d'una renyida carrera. I en la prova femenina Marisa Catalá va acabar en una meritòria 35é posició.

El diumenge a les 10 del matí empezaba La provad'adults, el Campeonato Autonòmic de duatló.

Després d'una molt bona actuació, Vicente Pamblanco va aconseguir un tercer lloc absolut. Per darrere, van arribar Jorge Lagoa, que va quedar subcampió autonòmic júnior, Eric Soriano, Ian Portalés i Pablo Jiménez.

A les 10.20 començava la prova femenina, on María Rubio no va poder acabar a causa d'una punxada durant el sector ciclista.

En resum, un cap de setmana molt complet per a l'equip on molts dels nostres atletes començaven la seua temporada 2016.

Paral·lelament, el dissabte 13 de febrer, es va disputar a la vesprada el duatló de Massamagrell amb una àmplia representació del Tripuçol.

Antonio i Javi Cabrero van destacar amb una 11é i 13é posició respectivament. També van participar Diego Naturil, Ricardo Pérez, Enrique Soriano, Rafael Puchades, Raúl Fenollosa i Antonio Amezcua. En categoria femenina Inma Novella va finalitzar en gran 14é posició.

Informa: Pablo Jiménez | Fotos: Tripuçol

176-tripucol-massamagrell-2

21 Febrer 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres