Vols disfrutar d'un sopar romàntic gratis només per comprar en els comerços del teu poble?

Després del sorteig de Nadal, el primer premi del qual va guanyar Nereida Fabuel, l'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol (ACEP) torna a organitzar un sorteig per a premiar la fidelitat dels veïns de la població, el Dia de Sant Valentí: en esta ocasió seran dos premis, cada un amb un sopar romàntic per a dos persones. Participar és molt fàcil, només has de comprar en el teu poble i depositar el bitllet.

Davall l'eslògan Trobar la teua mitja taronja no és fàcil. Demostrar-li que la vols sí, la campanya del mes de febrer d'ACEP recorda als veïns que a Puçol poden trobar de tot per a regalar i, de pas, dos afortunats disfrutaran d'un sopar romàntic en companyia de les seues respectives parelles.

Una forma diferent de premiar els clients del xicotet i mitjà comerç de Puçol. Però no serà l'única.

Encara que en 2015 ja vam realitzar sortejos des de gener fins a la fira comercial de juny i pensàvem que més no es pot fer, en 2016 repetirem eixos mateixos sortejos, però… també estem preparant un poc més, una xicoteta sorpresa”, assegura Gonzalo Alcácer, president d'ACEP.

Per a agrair la fidelitat dels veïns, al llarg de 2016 els comerciants realitzaran sortejos de Sant Valentí, el Dia del Pare, el Dia de la Mare, la fira Puçol DeMostra i també de la Shopping Night. Tot això al marge de la presència de l'associació en les festes de la població i altres esdeveniments públics.

Per a participar en qualsevol dels sortejos només cal comprar en un dels més de cent comerços d'ACEP que hi ha a Puçol, omplir un tiquet i depositar-ho en les urnes que cada establiment té. Més fàcil, impossible.

Informa: Sabín |Disseny cartell: Sento Pascual

03 Febrer 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres