T'agradaria disfrutar d'un capvespre com este? Dia Mundial de les Zones Humides a la Marjal dels Moros: divendres 5 de febrer, vine a celebrar la festa dels aiguamolls amb Acció Ecologista-Agró

El col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord et convida a celebrar este divendres, 5 de febrer, el Dia Mundial de les Zones Humides a la Marjal dels Moros. Esta activitat, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol, consistirà a realitzar un passeig ornitològic per la platja d’este aiguamoll, durant el qual podrem observar les aus que habiten en la marjal durant l’hivern.

El punt de trobada per als participants en esta convocatòria serà l’Estany de Puçol (al final del passeig marítim de la platja d’este municipi), on t’esperem a les 17 hores. L’activitat finalitzarà amb el sempre espectacular capvespre que ens regala tots els dies de l’any la Marjal dels Moros.

Si tens qualsevol dubte o necessites més informació, pots telefonar al 691 077 424 o al 679 908 238. T’esperem per a celebrar en els Moros la festa dels aiguamolls!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ.

Informa: Miguel Crespo | Disseny cartell: Sento Pascual

02 Febrer 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres