Vols realitzar pràctiques remunerades este curs en l'Ajuntament de Puçol? Contacta amb nosaltres ja

Si estàs estudiant Periodisme o Comunicació Audiovisual i estàs interessat a realitzar tres mesos de pràctiques este mateix any, cobrant 300 euros cada mes, fins al 9 de febrer tens de termini per a contactar amb el Departament de Comunicació de l'Ajuntament de Puçol per a realitzar una entrevista. Una oportunitat de col·laborar en el dia a dia del periòdic local, les xarxes socials municipals i distintes campanyes publicitàries.

Entre els objectius marcats pel Departament de Comunicació municipal per a 2016 es troben canviar la imatge del periòdic local Noticies de Puçol, renovar la pàgina web municipal incorporant noves seccions, crear una web de Turisme, col·laborar en l'edició de diversos llibres, dissenyar campanyes promocionals multimèdia de servicis i col·lectius municipals, realitzar el seguiment dels actes que se celebren en la població i generar notícies dia a dia per a publicar tant en la web municipal, com en xarxes socials i premsa (en paper i digital).

Són objectius ambiciosos perquè suposen mantindre el dia a dia en marxa i, a més, incorporar nous projectes, i les tres persones que actualment componen el departament no són suficients per a atendre totes les funcions”, explica l'alcalde Enric Esteve, que a més és el responsable directe de Comunicació. “D'ací que ens hàgem plantejat incorporar dos estudiants disposats a aprendre i disfrutar d'unes pràctiques que a més seran remunerades amb 300 euros cada mes”.

En el cas del periodista, és requisit imprescindible el domini del valencià oral i escrit, així com coneixements d'administració de xarxes socials. En el cas del tècnic audiovisual es tindrà en compte la seua experiència en el maneig de càmeres de fotografia i vídeo, domini de programes de retoc fotogràfic i xarxes socials.

Els interessats poden contactar a través del mail Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , el telèfon 659 439 618 o acudint directament en el Departament de Comunicació pels matins, per a realitzar una entrevista.

Si creus que complixes els requisits informa't ja: el termini finalitza el dimarts 9 de febrer a les 14 hores.

Informa: Sabín | Disseny logos: Sento Pascual 

119-logotipo-es-pucol

02 Febrer 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres