Dissabte 30 de gener, Dia de l’Arbre a La Costera: vine a pintar de verd el paratge natural municipal

Un any més, el col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord celebra el Dia de l’Arbre en La Costera de Puçol, un paratge natural municipal que està sota la custòdia del territori dels ecologistes des de 2011. Enguany, la cita serà el dissabte 30 de gener i comptarà de nou amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol.

L’activitat consistirà a plantar arbres de diferents espècies mediterrànies en esta muntanyeta de la Serra Calderona. Entre altres, plantarem carrasques (Quercus ilex), garroferes (Ceratonia siliqua) i sureres (Quercus suber).

I ho farem en les zones de La Costera que van patir la plaga del Tomicus destruens i l’Orthotomicus serosus, que va obligar a tallar més de 400 pins (Pinus halepensis) en este paratge natural municipal. A més a més, també regarem els arbres i arbustos plantats en anys anteriors.

El punt de trobada per als participants en esta activitat serà l’Aula Multiusos de La Costera (antics Polvorins de Riotinto), on hem quedat a les 10 hores. Si tens qualsevol dubte o necessites més informació, pots telefonar al 691 077 424 o al 679 908 238.

T’esperem per a pintar de verd La Costera!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ.

Informa: Miguel Crespo |Disseny cartell: Sento Pascual

092-dia-del-arbol-2

29 Gener 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres