Article de PSOE del mes de gener: “Que ningú es deixe enganyar”

Este és l'article del PSOE de gener, titulat Que ningú es deixe enganyar. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Prendre decisions significa gestió, gestió significa treball i açò és el que repercutix en els ciutadans del nostre poble. Açò és una lògica innegable que pel que s'ha vist alguns no volen entendre, o els ve gran.

Des del passat 21 de Desembre i per al 2016, l'Ajuntament de Puçol té uns pressupostos que inicien la senda del canvi cap a una millora dels serveis socials, ajudes a l'educació, foment de l'ocupació, millora d'infraestructures, compromís amb el medi ambient i un llarg etcètera que en xifres es traduïx en:

60.918 euros en programes d'ajuda com el conveni amb serveis socials, centre de menors, programa d'integració de la dona, gabinet psicopedagògic o el PQPI de Jardineria.

27.169 euros para foment de l'ocupació per a desempleats de llarga duració, més 15.000 euros en línies d'ajuda per a estos mateixos.

Medi ambient, protecció contra la contaminació, educació, servei de suport a domicili, ajudes d'emergència, promoció de la dona, autobús urbà, manteniment edificis públics, ajudes per a material escolar... es veuenincrementats en més de135.000 euros.

Este és el primer dels esforços que des de les files socialistes hem gestionat dins de l'equip de govern per a millorar a poc a poc la qualitat de vida dels nostres veïns.

Ara bé, arribat el moment d'aprovar els pressupostos, ens hem topat amb una cosa prou impactant i és que aquells que han arribat donant lliçons d'esquerres, de socials i de tindre la solució davall una capa màgica, ens voten en contra els pressupostos, argumentant que no són el prou conseqüents amb les seues idees ni els seus programes.

Nosaltres més aïna pensem que ells no són els prou valents per a entrar en l'escena política o, el que és el mateix, són una dreta tapada davall el mantra del canvi que mai arribarà de les seues mans perquè no saben el que significa treballar per i per a la gent.

Que ningú es deixe enganyar, després de 4 anys d'un govern del PP continuista, sense idees ni ganes de treballar per les persones, és molt difícil donar un gir, però això no implica que siga impossible i si els SOCIALISTES tenim una cosa clara és que ens han votat per a canviar açò.

Nosaltres sí que volem, sí que podem i ho farem.

Una opinió del Grup Municipal Socialista

28 Gener 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres