Article d'Esquerra Unida del mes de gener: “Any nou, vida nova?”

Este és l'article d'Esquerra Unida de gener, titulat Anynou, vida nova? Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Un any més, dins de la crisi mundial que ens assetja, agreujada a Espanya per una bambolla immobiliària fomentada pel PP, el dita tampoc es complirà enguany, seguirem amb la vida de patiment imposada per ells i que encara tardarà uns anys a millorar. Ja s'estan fent coses per millorar açò, però perquè el ciutadà de peu ho note queda un temps i un canvi de política i polítics.

En el nostre poble este canvi ja s'ha produït, ara ens toca demostrar tot el que vam prometre: ens limiten les lleis imposades per l'Estat, però dins de la llei estem millorant algunes coses.

A poc a poc, però sense parar, estem canviant algunes polítiques errònies i estudiant com dur a terme altres.

Dins d'estes últimes està la “subvenció” per al manteniment de les urbanitzacions: hem renovat el conveni a la baixa només per un any, per a tindre marge de maniobra; estem estudiant la millor manera per a alliberar al municipi d'esta cessió de diners i vers de quina manera realitzar este servici. Si allò que s'ha firmat ens obliga, sense que les directives de les urbanitzacions manegen eixes quantitats de diners al seu capritx, sent este distribuït per l'ajuntament o prestant el servici amb personal contractat per l'ajuntament. Si allò que s'ha firmat ens obliga. En tot cas alguna cosa ha de canviar per a no continuar sent fets xantatge pels veïns d'un barri més de Puçol.

Continuem escoltant problemes del poble i treballant en la solució que menys moleste a la majoria, som conscients que tots els veïns no poden estar contents amb les decisions preses, però estes han d'acontentar a la majoria sempre.

Gràcies per la vostra atenció i fins al mes que ve.

Una opinió d'Esquerra Unida

28 Gener 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres