Article de Ciudadanos del mes de gener: “El vot de Pavalur val el seu pes en or”

Este és l'article de Ciudadanos de gener, titulat El vot de Pavalur val el seu pes en or. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

 

El vot de Pavalur s'ha tornat molt valuós,  ja que Ara Puçol, veient la poca categoria de l'equip que hui ens desgoverna a Puçol, pareix haver donat un pas al costat per a desmarcar-se d'estos despropòsits, el mateix que portem fent en C´S des de fa ja prou de temps.

Primer no van recolzar el sou del senyor Manzaneque (el qual sumat als anteriors encaria els salaris respecte a la legislatura anterior) i ara tampoc han recolzat el pressupost general, un pressupost que és en un 98% igual que l'anterior del PP, per tant ens pareix també continuista i més  del mateix.

Recordem que tots els partits anomenats d'esquerra, tenien en els seus programes: primer, que s'abaixarien els salaris, i després, que canviarien els pressupostos fent-los més socials. A hores d'ara estos partits estan realitzant una estafa moral gravíssima als seus votants.

Curiosament, estos salaris i estos pressupostos gens progressistes han sigut aprovats amb la inestimable ajuda del senyor Babé, regidor de Pavalur, en altre temps enemic públic número u del PSOE i Compromís que no dubtaven inclús a arribar a l'insult fàcil en els plens del consistori durant la legislatura passada.

Quin era el gran pecat del partit popular i el senyor Babé? Doncs era l'haver firmat un conveni en el qual l'ajuntament atorgava a les urbanitzacions quasi 300.000 euros anuals per a gastos de les mateixes, una cosa que segons estos dos partits era fins a il·legal i que mai acceptarien si ells governaren. Perquè “on vaig dir dic, dic Diego”, pareixen exclamar ara estos dos partits.

En els pressupostos d'enguany apareix un altre conveni igual.

Vostés entenen alguna cosa? Quina casualitat que quan més feia falta el vot del senyor Babé apareix un conveni amb Pavalur en els pressupostos i de sobte i per art de màgia el senyor Babé comença a votar “sí” a totes les mocions de l'equip de govern. 300.000 euros anuals és el preu del vot de Pavalur.

Bona jugada, senyor alcalde, però li lleva al seu partit tota la credibilitat.

Nosaltres, inclús considerant excessiu tal conveni, no criticarem a Pavalur, que està ací per al que està. Si algun dia C´S arriba a governar, es realitzaran tots els servicis estrictament legals: els ciutadans de les urbanitzacions són ciutadans de la localitat i mereixen els servicis que estipule la llei, com qualsevol altre, ni més ni menys. El que mai farem serà externalitzar este servici i que siguen tercers, en este cas les urbanitzacions, les que gestionen els diners dels ciutadans.

El senyor Enric com a oposició va lluir frases tals que “si van estar 30 anys sense rebre res per què li'ls dóna ara”, o també “si li donem un diners a cada barri nosaltres que fem ací? sobrem!”, o inclús “si jo sóc alcalde MAI es donarà ni un cèntim a Pavalur”.

Ha quedat molt malament ara, senyor Enric, ha de comprendre-ho. O bé vosté era un imprudent abans o ara està prevaricant.

Recorda com vosté deia que donar-li diners a Pavalur era comprar el vot i il·legal? Els deixem a vostés, conciutadans de Puçol, el veredicte d'esta “jugada” del senyor alcalde.

Una opinió de Ciudadanos

27 Gener 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres